Nejsou to odborníci z HuaweiMadTom píše:Takže po včerejším jednání v práci a doma mám definitivně smůlua když to dopadne úplně blbě, tak budu muset v té době ještě do Číny.
Jako by nestačilo, že mi číňani jezdí do práce. Oni jsou takový hodní, ale už jim většinou chybí jenom bílé chlupy, protože jsou zmatení jak Goro před Tokiem.
![]()
Indie 2010
Moderátor: Miky_CZ
- Michal M.
- tel.: +420723918888
- auto: Defender 90 200 Tdi
Re: Indie 2010
-
MadTom
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Z Huawei ne, od sousedů - HYT.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já vím Miloši, bude to drahé...
Ještě jsem se s tím ale nesrovnal

Ještě jsem se s tím ale nesrovnal
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
MOPADŽI píše:Já vím Miloši, bude to drahé...
Ještě jsem se s tím ale nesrovnal![]()
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Počkej jak budeš smutnit až se dozvíš, že kašlem na kontejnery a letadla a pojedem po ose tam i zpět!MOPADŽI píše:Já vím Miloši, bude to drahé...
(zatím je to tak jen na 50%, protože navíme jak se to vyvrbí v Iránu a Pakistanu)
Pánové smekám před váma... jsem zvědavej na fotky a vyprávění z týhlen akce
- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Nechte Mopadžiho v klidu, má toho sám plný brejle.Kangaroo píše:Počkej jak budeš smutnit až se dozvíš, že kašlem na kontejnery a letadla a pojedem po ose tam i zpět!MOPADŽI píše:Já vím Miloši, bude to drahé...
![]()
(zatím je to tak jen na 50%, protože navíme jak se to vyvrbí v Iránu a Pakistanu)
Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
http://www.automeskan.cz
http://www.penzion-mlaka.cz
Já to myslím v dobrém. Víš jaka je to rasovina 20 tis v defiku za 6 tydnu
? Aby tu nevznikla mylka: nikdo se na Mopagiho nezlobí - vyšší moc je vyšší moc.
Naposledy upravil(a) Kangaroo dne 29 pro 2009 20:15, celkem upraveno 1 x.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
To je 480km deněKangaroo píše:Já to myslím v dobrém. Víš jaka je to rasovina 20 tis v defiku za 6 tydnu? Aby tu nevznikla milka: nikdo se na Mopagiho nezlobí - vyšší moc je vyšší moc.
Je to trochu moc na můj vkus když pojedete cestou necestou a budeš chtít trochu vnímat okolí.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Miloš II
- Kontaktovat uživatele:
Ono to sice tak vypadá že je ten denní průměr je vysokej, ale máme na to 6týdnů a v těch 20tis km je cesta přes Maďarsko, Srbsko, Bulharsko, Irán a Pakistán. Přes Irán (dálnice) a Pakistán toho k vidění moc není (ne že by nebylo) tam budem spíš prchat a denní průměr se nám spíš zvýší. Nějakou čučku dáme až v Lahore. MilošII
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Luboš M. píše:To je 480km deněKangaroo píše:Já to myslím v dobrém. Víš jaka je to rasovina 20 tis v defiku za 6 tydnu? Aby tu nevznikla milka: nikdo se na Mopagiho nezlobí - vyšší moc je vyšší moc.
![]()
Je to trochu moc na můj vkus když pojedete cestou necestou a budeš chtít trochu vnímat okolí.
No udělat slušný průměr,to znamená nezastavovat,až na konečné ( když je to zpoždění ) .Slunce,seno,....
Kdo někam jel,tak ví,že udělat slušný průměr,znamená jet dost dlouho ( což nemusí být ten pravý problém - dá se jet dost dlouho ) Podle toho to vypadá,že pokud nebude mít problém,tak na tom bude nejlíp Pavel s Marikou ( přeci jen na tydle km nemá D III konkurenci ) Asi tak
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
ty mi radsi zejtra zavolej ty chytrej, ale bohuzel musim s Rudou souhlasit. Na druhou stranu je fakt, ze jedinej Ondra muze rict, ze byl na expedici, protoze v tom defenderu to fakt expedice je.
No, musím přiznat, že to zas tak krutý není. Vyjma 5 dní v 40 stupních jsem se vždy v dafíku cítil výborně. Defík (alespoň já to tak cítím) je trochu nepohodlnej když do něj sedneš, ale naštěstí po 1000 Km je nepohodlný stejně jak na začátku, prostě se to nezhoršuje alespoň ne tak jak jsem zažil ve škodě 120 (s kterou jsem začínal). Dal jsem loni při cestě ze švédska 1400 km za den s jednou zastávkou a docela v poho.Stavros píše:ty mi radsi zejtra zavolej ty chytrej, ale bohuzel musim s Rudou souhlasit. Na druhou stranu je fakt, ze jedinej Ondra muze rict, ze byl na expedici, protoze v tom defenderu to fakt expedice je.
Co se týká těch průměrů: jak píše Miloš, cestu tam i zpět dáme bez čumandy, a pojedme od svítání do tmy takže tam budem mít průměr okolo 1000 deně a na Indii nám zbyde 200 deně a to bude pohůdka.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Kluci držím Vám palce ( jasně že holkám taky ).Nalajnovaný to máte pěkně.Taky bych se těch klilometrů nebál ( teda s D III
),to že je D III pohodlnější než Defík je jasný. Sami dobře víte co de ujet už z letošní Afriky. Jinak člověk vydrží víc jak zvíře,to je jasný
.Hlavně aby nic netrucovalo,to je důležitý.Když je pohoda,tak se líp jede.Eště jednou přeju,aby to šlapalo jak na drátkách.A aby Vás nikdo po cestě neotravoval zbytečnostma a vy jste dojeli i domů. Howg R.
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Nechte Mopadžiho v klidu, má toho sám plný brejle.
Aby se chudák nezhroutil.[/quote]
No, to nehrozí. Když se ale půl roku na něco těšíš a připravuješ.....tak mně to prostě lidsky nasra.... a se.... pořád.
Jinak, já jsem na tyhle věci takovej rychle rozhodovací (to mně asi naučil život a docela to zatím vychází
), tzn. když zítra řeknu že jedu, tak pozítří fakt jedu a hotovo. Zážitky jsou pak nejlepší
No, v tomto případě, by mně asi zdžely ty víza a carnet...
No, to nehrozí. Když se ale půl roku na něco těšíš a připravuješ.....tak mně to prostě lidsky nasra.... a se.... pořád.
Jinak, já jsem na tyhle věci takovej rychle rozhodovací (to mně asi naučil život a docela to zatím vychází
No, v tomto případě, by mně asi zdžely ty víza a carnet...
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
MilošII, Kangaroo, neprovokujte
To jste mně udělali naschvál, až když jsem napsal, to co jsem napsal.
Jet obě cesty "skoro" po hedvábné stezce, to jeden z mojich řidičských snů
Teď tedy jsem ještě víc nasra.... 
Jet obě cesty "skoro" po hedvábné stezce, to jeden z mojich řidičských snů
- Mešky
- tel.: 602465066
- Kontaktovat uživatele:
Na školení to proberem, a třeba něco vymyslíme. Dostal jsem doma povolenku na 14-ti denní výlet.MOPADŽI píše:MilošII, Kangaroo, neprovokujteTo jste mně udělali naschvál, až když jsem napsal, to co jsem napsal.
Jet obě cesty "skoro" po hedvábné stezce, to jeden z mojich řidičských snů![]()
Teď tedy jsem ještě víc nasra....
Defender 90, 110, 130 Camper , Discovery Camel Trophy , RR TDV8 3,6 , Serie III FFR
tak to tech 14 dnu mas tak cestu tam, teda pokud budes drzet nohu az na podlaze 
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
To je fakt síla. I těch 200 je dost.Luboš M. píše:To je 480km deněKangaroo píše:Já to myslím v dobrém. Víš jaka je to rasovina 20 tis v defiku za 6 tydnu? Aby tu nevznikla milka: nikdo se na Mopagiho nezlobí - vyšší moc je vyšší moc.
![]()
Ale přeju hodně štěstí a ať to stihnete a taky si trochu užijete.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe