H.
Moderátor: Miky_CZ
A tady natočil Fafa nějaké to video...Fafa píše:Tady nějaká ta fotka.
Někomu holt trvá déle to pochopit...Jenda píše:...nojo,RRC nas zase zostudilo![]()
Honza
MOPADŽI píše:Já bych to video nazval "Když chybí, přední špéra". Je to úplně ukázkové
PavelU píše:Jo kdyby měl Tatar na tom RRC špéry, tak se vyšplhá na kostelní věž seřídit hodiny...![]()
![]()
No podle mě čistil palivový filtr, ale to je jedno...RudaK píše:No v Mohelnici mu ten jeho stroj ( Tatarův ) nějak ten prudký kopec nechtěl rozdýchat i po částečném vyladění ( čistil vzduchový filtr )![]()
![]()
tak nevým,jak by to bylo s tím seřizování orloje ......
a do mě,bo já ten kopec nesjel ani z vrchu dolůůůů
PavelU píše:No podle mě čistil palivový filtr, ale to je jedno...RudaK píše:No v Mohelnici mu ten jeho stroj ( Tatarův ) nějak ten prudký kopec nechtěl rozdýchat i po částečném vyladění ( čistil vzduchový filtr )![]()
![]()
tak nevým,jak by to bylo s tím seřizování orloje ......
a do mě,bo já ten kopec nesjel ani z vrchu dolůůůůDobře, malá oprava, kdyby měl Tatar motor v pořádku a špéry, tak....
Je to lepší Rudo
![]()
Ty bys ho nemohl sjet dolů protože bys ses s tou tvojí těžkou elektrárnou nahoru nedostal, možná tak jeřábem a dolů bys dal kaktusy...![]()
![]()
Možná tak po dálnici, bo Ruda vyměkl a ty elektrónky mimo asfalt nebere...Stavros píše:ti nejak davaj rudo, jeste budou radi, az je nekde popotahnes
PavelU píše:Možná tak po dálnici, bo Ruda vyměkl a ty elektrónky mimo asfalt nebere...Stavros píše:ti nejak davaj rudo, jeste budou radi, az je nekde popotahnesZato s DI řádí jak zamlada...
![]()
Reverend píše:no to jooo rrc je super a je fakt, ze pro nas co nechceme mit auto samej sram neni opatrnosti nikdy dost