Až teraz som si všimol - 14šrobové hlavy?

Když už to máš takhle rozebrané, tak si pořádně přetěsni pátý most bloku, jinak ti tudy poteče olej, je to nečastější místo úniku.Mirko píše:Ta fotka vznikla ještě před naším telefonátem, takže vana půjde znovu do písku a následně pozinkovat, pokud o víkendu nenajdu jinou použitelnou doma...
Rozhodl jsem se jít tou pomlalejší a důkladnější cestou, teď když vím, že motor je v pořádku. Domluvím se i s Pešlem na tom velkém měniči.
Motor je očištěný:
a pak jsem ze zvědavosti přiložil těsnění k výfukovému potrubí a naznal, že trochu "port matching" by výfuku rozhodně prospělo
původní stav
upravený stav
Zatím jsme jen zkusili jak to jde. Kompresor sice řve, ale jde to poměrně dobře sundat z té litiny, a až to budu mít trochu v ruce, pustím se i do hlav a sání. Takové vlastnoruční stage 1 hlavy.
Vačku drží ta podkova, co je pod rozvodovým kolem, není vyjetá? Ale ono to za běhu a s novým řerězem nebude vadit.Mirko píše:Šálky definitivně nechám, ale:
vačková hřídel má předozadní vůli...Dá se vytáhnout o cca. 1mm. To se vycentruje po namontování prsou, nebo mi tam něco chybí?
Být nepostradatelný je otrava...Mirko píše:Super. Domluvíme se, až se vrátíš do práce. Posílal jsem dnes k vám ještě jednu objednávku, kterou, jak mi bylo sděleno, bude stejně potřeba upřesnit s panem Eliášem
hmm, mozno ze aj ja budem potrebovat take tesnenie.na pravej strane vpredu akoby trosku kvapkala voda pod hlavouMirko píše:Těsnění od Eliotta už dorazili, včera jsem hlavně čistil a lakoval pískované věci - díky matooovi za skvělý kontakt. ]