Tak pohodlí a konfort, to chce asi Lexuse, Infinity, ty jsou od rejžáků a nebo od našich novodobých vykořisťovatelů to může být Mercedes (do "G" bych nešel, je málo komfortní a zřejmně ho trošku otesali podle Defa), Potom ještě zbývají ty štyry kruhy s "Q" který má u nás kdekdo, kdo si myslí že něco v čechách dokázal, potom VW Tuareg (tam si sebou tech difů je třeba vozit alespoň pět, protože se mění tak po 10tis.Km atd.
Anebo, jezdit na výlety klimatizovaným busem....
Myslím, že toto fórum, jak je uvedeno v popisu je pro majitele L.R. tedy Anglických aut a všeho s nimi spojeného. Rád bych tady dále diskutoval o L.R. se stejně postiženými lidmi tedy -pacoši, jak se tady začalo říkat.
Kdo chce diskutovat o něčem jiném, ať chodí na fóra s všeobecnou tématikou teréních vozů, tedy 4x4 názory, nebo offroad fórum a nebo ať si založí své fórum. Tam se může s přítomnými hádat a sprostě nadávat až do alelůja. Tady, to je zatím tohoto dění ušetřeno, což světší o inteligenční vyspělosti, většiny sem příchozivších lidí a neméně o tom a to jednoznačně, kdo právě a proč, tuto značku auta vlastní !
Já jsem si koupil Ledroura Defendra, právě pro jeho charakter a proto, že jsem o něm od dětství snil, což jsem si tedy po letech splnil. Pravda, řeším také to, aby mně při delších výletech nebolela záda (oni mně ale boleli i v Laguně, megánovi, clio, kangů, mastrovi, maxity,traficovi i v pajeru), ale právě proto mně bere, že to je Lendrovr a také to, že někteří lidé nechápou, jaké dálky se s tím dají ujet. Pro mně je to ale doopravdy relax ...90-100 a kochat. Lítat po dálnici 200, už mně tak nebere (dříve ano), stejně ty, kteří tou 200 v těch komfortních autech na dálnici lítají, zpravidla dojedu před prvním omezením kde se opravuje, nebo na prvních světlech, po výjezdu z dálnice.