New Land Rover LR4
Moderátor: Miky_CZ
Re: New Land Rover LR4
Chlapi, vážně žádná panika, v sobotu jsem si dal s D4kou a lakovanejma lemama krásnou oboru "s po prdel" snehu a když jsem vyjížděl ven, tak žádný lemy nebyly vidět
A kupovat D4 bez toho třílitru, no to by tě začalo s..t asi tak 2 kilometry od autosalonu, že ji tam nemáš. To je půlka tý nový 4ky. Opravdu je to raketa, včera jsem jel ve vánici po dálnici a začínám si až nebezpečně zvykat, jak to auto jede a jakej má odpich. A dostala mě i moje manželka, si to představte, ta vždycky jenom řešila, jestli to má správnou barvu a plnou nádrž, a najednou mi začne vykládat, jak to auto hezky jede, jakej má klidnej motor, zrychlení, jak se to chová na silnici a jaký že je perfektní to vzduchový pérování. Moje manželka!!! 
lol asi o tom začnu přemejšlet ta moje akorat držkuje že je naše d3 velka a nikam s ni nemuze zaparkovat:-)) 
Jo, to je vlastně taky důležitý - moje drahá se "vomlátila" na Pajeru (doslova a do písmenelojzabobr píše:lol asi o tom začnu přemejšlet ta moje akorat držkuje že je naše d3 velka a nikam s ni nemuze zaparkovat:-))
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Pusť manželku s autem sem ( viz foto ) a máš pokoj 
- Přílohy
-
- Když to dala D III tak D IV s tím motorem v pohodě
- Kupařovice voda 18.6.2006 006.jpg (164.15 KiB) Zobrazeno 5296 x
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
No proboha, hlavně ať se tam nikdy nedostane 
To jste jeli Jihlavu? Ty vodaci uz nevedi co by... 
Disco I Modroush - holátko
- RudaK
Colonel píše:To jste jeli Jihlavu? Ty vodaci uz nevedi co by...
Jihlavku
- RudaK
Tomik píše:No proboha, hlavně ať se tam nikdy nedostane
To není moc,ještě bylo víc ......
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Testík OK. Nezávisle na něm jsme se včera při firemní poradě (víno a
) dohodli, že mě odměníme krásnou zelenou D4....
Doufám, že to vyjde co nejdříve. V příštím týdnu obešlu prodejce s poptávkou. HSE 3.0 s Webastem. Ostatní výbavu si ještě musím rozmyslet, mám mírně omezený rozpočet... 
- Přílohy
-
- zelena2.jpg (45.97 KiB) Zobrazeno 5122 x
A už mi teda zašleš tu nabídku na DII???cyril píše:Testík OK. Nezávisle na něm jsme se včera při firemní poradě (víno a) dohodli, že mě odměníme krásnou zelenou D4....
Doufám, že to vyjde co nejdříve. V příštím týdnu obešlu prodejce s poptávkou. HSE 3.0 s Webastem. Ostatní výbavu si ještě musím rozmyslet, mám mírně omezený rozpočet...
Psal jsem Ti o tom už asi třikrát a pořád nic
A teď by se to docela hodilo, věříš? Takže kdyby jsi chtěl prodat DII, tak mi dej prosím taky vědět. Díky
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- cyril
Nejlepší bude, když se stavíš a auto si třeba projedeš a uvidíš vše na vlastní oči. Z Blanska to nemáš tak daleko.moon13 píše:A už mi teda zašleš tu nabídku na DII???cyril píše:Testík OK. Nezávisle na něm jsme se včera při firemní poradě (víno a) dohodli, že mě odměníme krásnou zelenou D4....
Ach jo!
Psal jsem Ti o tom už asi třikrát a pořád nic![]()
A teď by se to docela hodilo, věříš? Takže kdyby jsi chtěl prodat DII, tak mi dej prosím taky vědět. Díky
On ten nákup D4 (doufám, že to klapne
Takže zavolej a domluvíme termín prohlídky.
Cenu ti řeknu teprve až se projedeš a já uvidím, že ji miluješ....
Cyril
No, to je hezká odpověď!!! Tak jo, alespoň tě uvidím i na suchucyril píše:Nejlepší bude, když se stavíš a auto si třeba projedeš a uvidíš vše na vlastní oči. Z Blanska to nemáš tak daleko.
On ten nákup D4 (doufám, že to klapne) taky nebude hned. Díval jsem se po internetových nabídkách skladových aut a asi ji pro mě budou muset teprve začít vyrábět.
Buď není zelená, nemá uzávěrku zadní nápravy anebo je bez Webasta....
Takže zavolej a domluvíme termín prohlídky.
Cenu ti řeknu teprve až se projedeš a já uvidím, že ji miluješ....![]()
Cyril
A šlo by to koupit i na firmu? Já teda nejdříve musím počkat, jak proběhne zainvestování od šéfů
Příští týden úterý kolem 10 hod, to je zatím předběžný termín.
PS: A D4 ti budu tiše závidět! Doufám, že se zadaří. Můžeš mi poslat alespoň předběžně cenu do SZ? A nějaký fotky někde naju? Díky, jsem otravnej, já vím
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- cyril
[/quote]moon13 píše: No, to je hezká odpověď!!! Tak jo, alespoň tě uvidím i na suchu![]()
A šlo by to koupit i na firmu? Já teda nejdříve musím počkat, jak proběhne zainvestování od šéfů![]()
Příští týden úterý kolem 10 hod, to je zatím předběžný termín.
PS: A D4 ti budu tiše závidět! Doufám, že se zadaří. Můžeš mi poslat alespoň předběžně cenu do SZ? A nějaký fotky někde naju? Díky, jsem otravnej, já vím
Sorry za OT.
Na firmu si to klidně koupit můžeš, to mi je jedno. DPH tam ale není.
Úterý u mě zatím OK, ale dopředu mi ještě zavolej, múže se mi to změnit.
Kluci mě ponoukají ať si ji nechám a předělám do terénu....až přestane sloužit chudák D1 (ta zatím jenom netopí a neservuje-do rumunska za pár dní....super...
Pokud auto prodám, nečekej nic za babku. Cena není žádným tajemstvím. V podstatě je srovnatelná s cenami na DE internetu. Poměr stáří-kilometrů-stavu-výbavy a případných úprav. Počítám něco málo pod tři kila. Zhruba to, co mě auto se servisem, úpravami, přihlášením a samotným transportem vyšlo. Fotky nějaké mám, pošli mi mail, když tak něco pošlu, nebo je dám do galerie "předveďte se s svým..."
Zdar cyril.
ta D4 je teda moc krasna, jenom nevim proc, ale ta zelena je proste nehezka. To auto s ni proste nevynikne, jeste to prehodnot.
- cyril
Viděl jsem už spoustu barev a tahle se mi líbí....a zelená ke značce i do lesa prostě patří.Stavros píše:ta D4 je teda moc krasna, jenom nevim proc, ale ta zelena je proste nehezka. To auto s ni proste nevynikne, jeste to prehodnot.
Tak třeba červený nebo modrý mi přijde hnusný...jako z umělý hmoty, zlatý je pro kolotočáře se zlatejma řetězama a kopiema značkových hodinek, černý se extrémě špatně udržuje, grafitový auta už jsem měl 3 a potom už zbývá pouze stříbrná, ktrerou mám teď na Nitru a proto chci zněnu. Jestli do doby než zaplatím zálohu vyleze ještě jiná barva, nebráním se změně.
PS. Pokud jsem někomu pohanil jeho barvu nebo se dotkl jeho osobnosti tak se omlouvám, ty moje výplody prezentují čistě jen můj subjektivní názor a zpravidla nekorespondují s pravdou ani se slušným jednáním...
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
Mně se líbí třeba tmavě vínová... 
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
stejně je nejlepší stříbrna neni na ni nic vidět:-))
- vizos
- tel.: 739266781
- auto: D3 ala G4 a S1
Ta zlatá taky není špatná
. Ale tiše závidím a vzpomínám jak sme naháněly před 4 rokama D3
.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.
- cyril
To je pravda, ale v lese jsi vidět na sto honů.....lojzabobr píše:stejně je nejlepší stříbrna neni na ni nic vidět:-))