Land Rover Cup 2009

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
david disco td5
Kontaktovat uživatele:

Re: Land Rover Cup 2009

#141 Příspěvek od david disco td5 » 23 čer 2009 23:39

Obvykle se snažím nereagovat na idiotské příspěvky, pokud si ovšem někdo nevymýšlí a nepřibarvuje fakta.
1. na LRC 09 nikdo nikoho nevyhodil
2. každoroční finanční ztráta LRC není živnost
3. reprodukovaná hudba je vždy hlasitá, možnost pokecat si byla v přilehlé hospodě
4. guláš nestál 70 ale 75, běžná cena při cateringovém druhu občerstvení
5) "nevrlý tajtrlík"- jinak pořadatel, se choval profesionálně a slušně
Jako šéf- pořadatel nemohu mít o všem dokonalý přehled, ale u onoho výstupu u brány jsem osobně byl a jednoznačně Ti říkám, že to přibarvuješ.
Jsem rád, že je pro Tebe "Robiku LR" Land Rover Cup na vždy TABU.
David.
Robik LR píše:Ahojky, no nedá mě to také shrnout, vím, že pořádání takových akcí není snadná záležitost, nicméně tolik těch nadšenců do značky LR zase není, aby si pořadatel mohl dovolit lidi z akce vyhazovat. Chápu, že peněz není nikde nazbyt, ale udělat si z téhle akce živnost mě připadá trochu padlé na hlavu. Přijel jsem samozřejmě už v pátek večer, hudba hrála pěkně i když dost nahlas, takže se vlastně nikdo s nikým neslyšel. Guláš za 70 na čtyři lžíce pro chlapa co má 100 kilo je opravdu málo a na ráno raději nechci vzpomínat. Na bráně mě odchytil nevrlý tajtrlík v pořadatelském tričku a řval ať okamžitě zaplatím. Snažil jsem se mu v klidu vysvětlit, že ve frontě na střelbu stojí moji kamarádi a že se s nimi dohodnu, jestli budeme startovat nebo jestli půjdeme jen na mrkačku. Ten agresivní zrzek nebo co to bylo zač, na mě začal křičet, že jsem na soukromém pozemku a soukromé akci a jestli okamžitě nezaplatím, že tam nemám co pohledávat. Znovu jsem se mu snažil vysvětlit, že se chci jen domluvit s ostatními, ale nedbal na to. Výsledkem bylo, že jsem samozřejmě odjel. Jsem srdcovej LR, ale nemám zapotřebí, aby mě někdo vyháněl nebo na mě řval. Mimochodem se mnou odjelo 5 aut a už se také nevrátili.
Nakonec jsme si parádně a zadarmo zajezdili v Podbořanech a strávili jsme hezkou sobotu.

LRC je pro mě a mé kamarády jednou provždy TABU.

Rád se potkám se všemi dobrými a penězi nezkaženými lidmi kdekoliv u nás, v Rumunsku, Albánii, Makedonii nebo vůbec kdekoli.
Všem přeji hezký a "pořadateli" nezkažený den.

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od default » 24 čer 2009 01:01

Zisk ze vstupného bych odhadl na cca 100000CZK (80 aut - celkem asi 260 lidí). Něco dají sponzoři (např. formou balónu výměnou za prezentaci). Catering je samoživitel. Další příjmy jsou z prodeje nápojů (pivo 25, apod.). Ty vcelku v pohodě zaplatí pořadatele. Nevím co stojí střelivo a případný pronájem pozemků.
Tričko ze Sosnové (pokud si pamatuji) 150CZK triko LRC 250/450CZK (pokud si pamatuji) a ano chci ho

POKUD je tato akce ztrátová, bylo by na místě se zamyslet nad lepší "finanční" organizací, nebo nad manažerem.
NIC ve ZLÉM

Kdyby TATO a PODOBNÉ akce pomáhaly Klubu vojáků v záloze k dalšímu přežití klubu a střelnice (INSTRUKTOŘÍ STŘELBY BYLI PROFESIONÁLOVÉ), tak jako konzervativně pravicový jedinec bych s tím neměl žádný problém.

P.S. matematika je v celém vesmíru jen jedna...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Miloš II » 24 čer 2009 07:02

.
Tričko ze Sosnové (pokud si pamatuji) 150CZK triko LRC 250/450CZK (pokud si pamatuji) a ano chci ho

Sosnová nebyla ztrátová a ani výdělečná, protože to nebylo ani tak postaveno. Dělá se to jenom pro příznivce a kamarády této značky, aby se pouze zaplatily náklady.
Kdo má rád takové "mega" akce se spoustou atrakcí tomu se asi Přeštice líbí. Byl jsem loni a udělal jsem si na to svůj názor. Příští rok v tuhle dobu se jede SWEDEN OFF a už vím kam pojedu. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od MOPADŽI » 24 čer 2009 08:22

DjALF píše:
MOPADŽI píše:

Závěr akce byl pro mne, jak jsem již psal, v porodnici, kde mne má ženuška v neděli v 13,45 obarovala malým Mopadžátkem, což je to nej štěstí.

Gratulace k novému přírustku do rodiny a přeji hlavně hooooooooooodně zdraví.
Díky a někdy nám zahraješ :mrgreen:
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Robik LR
tel.: 602330478
auto: G4 Challenge
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Robik LR » 24 čer 2009 09:50

PRO DAVIDA

Ahoj Davide, jestli jsi byl opravdu na místě jak pravíš, jak je možné, že si nezasáhl, stálo nás tam docela dost, ale neozval si se. Nechtěl si snad zasahovat záměrně, aby si nesnížil autoritu "ochranky" nebo proč ses tedy neangažoval v tak trapném sporu o 200 respektive 800 Kč ? Co by se bývalo stalo, kdyby do pokladny ty peníze spadly o 3 minuty později ? Jsem zvyklý pomáhat i neznámým lidem daleko od domova v offroadu nejsem taky žádnej nováček, tak proč si to tedy pokud si tam byl nechal zajít tak daleko. Pokud by to byl osobní spor typu jedinec jedinec tak chápu, ale nechal jsi tedy vědomě odjet 7 lidí ve čtyřech autech a bylo ti to jedno že jsou z jedné party LR?
No nevím, původně jsem čekal něco ve smyslu "selhání lidského faktoru", ale to asi nepřipustíš.
Nechávám to být, kdo se v té akci našel, tak je to samozřejmě správně na druhou stranu, si alespoň připusť, že nás od LR není jako lidí co mají škodovku a že bychom měli držet pohromadě a táhnout za jedno lano.

No asi to už nebude nikdy ta správná srdcařina, ale je to asi "globální problém".

Měj se fajn Robik
Toyota Hilux - Expedition
KTM 990 Adventure R
Moto Guzzi V7 Racer
Can Am Renegade 1000
http://www.blazius.cz" onclick="window.open(this.href);return false;

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od eliott » 24 čer 2009 12:02

default píše:Zisk ze vstupného bych odhadl na cca 100000CZK (80 aut - celkem asi 260 lidí). Něco dají sponzoři (např. formou balónu výměnou za prezentaci). Catering je samoživitel. Další příjmy jsou z prodeje nápojů (pivo 25, apod.). Ty vcelku v pohodě zaplatí pořadatele. Nevím co stojí střelivo a případný pronájem pozemků.

POKUD je tato akce ztrátová, bylo by na místě se zamyslet nad lepší "finanční" organizací, nebo nad manažerem.
NIC ve ZLÉM

P.S. matematika je v celém vesmíru jen jedna...
Skvěle napsáno, a kdo o těchto faktech pochybuje, je velký idealista.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

pako

#147 Příspěvek od pako » 24 čer 2009 13:10

pro Defaulta
Kamo ses uplne vedle,kdyz des na koncert a zaplatis 800,-Kč za lupen tak taky neresis kolik plus kolik je kolik.Tvoje prizemni uvazovani o rozpoctu do ktereho nemuzes videt je zkratka mimo.Kdyz sem majitelem auta a doplnku,ktere stoji statisice tak nebudu se svoji primitivni matematikou vubec zasahovat do takovych veci.Zkratka zaplatim a du,je to jednou za rok a jen chudak a zavistivec tohle rozebira!

pako

#148 Příspěvek od pako » 24 čer 2009 13:21

Pro Eliota
Jen mala pripominka,Winston Churchill byl jeden z nejvyznamejsich a nejinteligentnejsich osobnosti dvacateho stoleti a je pro nej silne degradujici to ,ze se objevuje v tvem profilu!!!

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od PavelU » 24 čer 2009 13:25

:?: :?: :?:

To ses registroval jenom proto, abys nám toto zdělil :?: :coze: A proč tady urážíš :?: Každý snad má možnost říct svůj názor i negativní, nebo se to nesmí :?:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od MOPADŽI » 24 čer 2009 13:28

Robik....nás od LR není jako lidí co mají škodovku a že bychom měli držet pohromadě a táhnout za jedno lano.
No asi to už nebude nikdy ta správná srdcařina, ale je to asi "globální problém".
To se mne líbí !

Jinak doplním svůj komentář v tom smyslu, že jsem se otevřeně vyjádřil výše, ale nemění to nic na tom, že opět přijedu.
Věřím, že po "vychladnutí" hlav a pominutí bezprostředních emocí, přehodnotí další účast i valná většina ostatních :Pohoda:

Pako-jsi se zaregistroval, asi zřejmě jenom pro vyjádření arogance, či co ?
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

Keram
auto: BMW
Kontaktovat uživatele:

#151 Příspěvek od Keram » 24 čer 2009 13:59

PavelU píše::?: :?: :?:

To ses registroval jenom proto, abys nám toto zdělil :?: :coze: A proč tady urážíš :?: Každý snad má možnost říct svůj názor i negativní, nebo se to nesmí :?:
Ono už to že se zaregitroval pod takovým Nickem mluví za vše :idea:

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#152 Příspěvek od PavelU » 24 čer 2009 14:26

Nejspíš nějaký velký LR srdcař.... :wink:

Pro organizátory takových akcí přece i kritika je cennou informací, pokud to dělám pro lidi ,vím co mám zlepšovat na co se příští ročník zaměřit. Já jako účastník pokud budu spokojený, nebudu se zajímat kdo kolik vydělal, nebo prodělal, ale jestli bude další akce. Také vím, že zavděčit se všem prostě nejde a měli bysme být rádi, že se ještě najdou lidi, kteří jsou ochotní vůbec něco uspořádat. :wink:
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

miso
tel.: 00421 905 865 146
auto: def 110 300 tdi

#153 Příspěvek od miso » 24 čer 2009 18:47

MOPADŽI píše:Já nebudu "soudit". Jen konstatuji, že tam bylo hóódně nových lidí z kterých opravdu málo vlastní L.R. proto, že jsou to auta s duší...
Myslím tím, chybějící cestovalele, dobrodruhy, expedičáky, renovátory, offrouďáky a "starou gardu L.R." atd. Ti mně tam moc chyběli.....někteří přijeli (Ken, Karel S, eliott) až v sobotu po poledni a to já musel frčet do porodnice :Pohoda:
Přijeli tedy spíše lidé na "pouť". Tím ale nemám výhrad k organizaci, ono to "ukočírovat" není sranda ! Je pravda, že by se nemělo začít z pořadatelského hlediska jednat jen o řádný výběr startovného, ale již právě, při tom výběru, každého seznámit co a jak. No a časový harmonogram, dát včas na web...

Co mně zaujalo ?
1)Uplně nová bílá 300 Def, nazvedaná, s motorem 2,8 co chce Kangarro.
Škoda že jí má "kluk" co na fórum nechodí :cry: Pár foteček jsem ale stihl.
2)Lubošovi dopňky na Defendry. Přeji, ať se daří při vývoji dalších a ať se hlavně daří "bussines" již vyrobených kousků!!! Řemeslné zpracování je opravdu na vysoké úrovni.

Závěr akce byl pro mne, jak jsem již psal, v porodnici, kde mne má ženuška v neděli v 13,45 obarovala malým Mopadžátkem, což je to nej štěstí.
V pátek vás kluci čekám a výmluvy, se neberou !
Pozvaným, souřadnice akce posílám :Pohoda: :Pohoda: :Pohoda:
mopadzi velka gratulacia k prirastku a hlavne vela zdravia obom damam.

Max
tel.: 602745850
auto: Subaru Disco 3
Kontaktovat uživatele:

#154 Příspěvek od Max » 24 čer 2009 20:03

Tak po takvéhle debatě co se dělo o tomto víkendu nemohu nereagovat.

Takže to že Robik byl naštvaný na tu zrzavou máničku která ho bezdůvodně atakovala větami které nejsou nebo alespoň nebyly slovníkem který by měl pořadatel používat jsou dle mého názoru správné. Hned po té co Robik odešel se do mě pustil také se slovy: a pro Vás to platí taky, jsem se bez hádek které mi za to nestojí sebral a jel taky pryč.
LRC na kterých jsem za tu dobu byl nebyly bůchví co, ale ještě to šlo a občas na to vzpomenu, ale po této akci už nikdy nepojedu.
To že Míla Janáček po tobě Davide chce aby jsi napsal reportáž i fotkami do Offroad magazínu (co jsem ti ani nestihl vyřídit) mě připadá trošku z cesty.
Myslím že by jsi si z toho Davide měl vzít ponaučení a trošku se zamyslet nad tím koho si tam za pořadatele vybereš. Nad tím co se tady po této akci děje by jsi měl popřemýšlet. Místo toho tady napadáš názory ostatních dadáváš najevo koho už tam nechceš jen kvůli nějakému blbečkovi který podle mě doma nená ani tříkolku natož terénní auto a ani neví o jaký druh lidí se má vlastně postarat.
To že startovné stojí 800,- mě přišlo trošku moc na to že by jsme měli jezdit na takvým pískovišti. na závodech Hard není nic co by nezvládl jen trochu zručný řidič s Dáčií :roll:
Hudba? ta byla tak hlasitá že se nikdo neslyšel ani na krok od sebe. a není tam od toho. Má tam být jako dolněk. Pokud si budu chtít poslechnout hudbu tak půjdu na koncert, tato akce je o seznamování, závodech a pokecu.

Přijel jsem tam abych si zajezdil závody, poznal nové lidi kteří jsou do této značky blázni jako já a pozdravil kamarády které moc často nevidím.
http://www.max4x4.cz" onclick="window.open(this.href);return false; Discovery 1 už ne ale Discovery 3, Subaru legacy servis a úpravy vozů Land Rover + prodej ND na LR Tel.: 602745850

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#155 Příspěvek od RudaK » 24 čer 2009 20:24

Loni jsem byl,letos mě to nevyšlo a jak to tady čtu,tak mě to moc nevadí.A příští rok raději pojedu s Milošem II,protože mi o peníze nejde.Taky se rád vždycky potkám se stejně naladěnou partou lidiček. RudaK
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

david disco td5
Kontaktovat uživatele:

#156 Příspěvek od david disco td5 » 24 čer 2009 20:50

Uspořádal jsem pro vás již osmý ročník LRC.
Beru to jako své "druhé dítě".
Na jednotlivé příspěvky již nemá cenu reagovat a tak to prosím berte jako můj poslední příspěvek k tématu hodnocení LRC 2009.
Nevím kde se ve vás bere taková agresivita.
Nejsem váš soupeř, ale jeden s vás a je mi s toho smutno.
David- váš pořadatel LRC

Stavros

#157 Příspěvek od Stavros » 24 čer 2009 20:52

nechapu, ze se hadate, kaslete na to. Komu se to nelibi, at tam nejezdi.

Tatar

#158 Příspěvek od Tatar » 24 čer 2009 23:04

Stavros píše:nechapu, ze se hadate, kaslete na to. Komu se to nelibi, at tam nejezdi.
tak tak, důležitý je že jsme víkend přežili a Robikovi se po průjmu vrátila původní váha, co je ale zajímavé že opět slováci, nebudeme jmenovat, ukradli dešník ČSOB který mi za dvě kila nabízeli v neděli ať jsi ho vezmu že bude určitě pršet, a lákat někoho do Bratislavi určitě bych Default jel raději bez peněženky
jo Mišo všimni jsi že jsem nejmenoval

a Davidovi dík za dobrou akci přijedem zas
PS. nezvi Slováky :D
SUPER KÁRA
Mob. 739 491 743

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#159 Příspěvek od Luboš M. » 24 čer 2009 23:16

Stavros píše:nechapu, ze se hadate, kaslete na to. Komu se to nelibi, at tam nejezdi.
Komu se to nelíbí, ať si prdel políbí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Howk :hmm: :Pohoda:
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

tel.: +420775196109
auto: LR DII; Volvo XC90 -
Kontaktovat uživatele:

#160 Příspěvek od default » 25 čer 2009 01:00

Tatar píše:
tak tak, důležitý je že jsme víkend přežili a Robikovi se po průjmu vrátila původní váha, co je ale zajímavé že opět slováci, nebudeme jmenovat, ukradli dešník ČSOB který mi za dvě kila nabízeli v neděli ať jsi ho vezmu že bude určitě pršet, a lákat někoho do Bratislavi určitě bych Default jel raději bez peněženky
jo Mišo všimni jsi že jsem nejmenoval

a Davidovi dík za dobrou akci přijedem zas
PS. nezvi Slováky :D
Tatare tohle mě dostalo do kolen. Dnes první věc, které jsem se od srdce zasmál.
Mimochodem, mělo nás všechny varovat to, že je pořadatelé hned ráno (poté co na ně přišli) okamžitě separovali do ohrádky, aby se nedostali k nám normálním lidem.
Bohužel pořadatelé svou práci odflákli a ohrádka je nezadržela. Tady by bylo na místě, aby hlavní pořadatel pro příští ročník pořídil několik klecových lůžek - ale nesmí mu na přijít Rowlingová :lol:
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109

Odpovědět