PS : na 80% jsem v pátek v Brně

Moderátor: Miky_CZ
Ok, na 80% te v patek cekam v Brne, beres Barcu?tagr píše:Jo jo poslechněte ho ví co dělá,
PS : na 80% jsem v pátek v Brně
majkro píše:Spis jsem to myslel opacne, ne ze bych se ucil zpameti auta z galerky.. Ale ted me zdravil nejakej "starsi" pan ze (za tmy) snad bezoveho Free 1 na krizovatce nad Ustrednim hrbotovem v Brne, mel auto myslim zvednute a mel ten gumovej cumak na narazniku. Pokud by byl v galerce, tak si ho muzu najit, snadno ho poznam a priradim si ho k nicku a prispevkum ve foru
Spis se z vrchu spatne koukas, ja se divim kolik lidi ve free po Brne zdravi, dokonce i hodne ve free 2!majkro píše:No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný..ale co se týče zdravení tak "freečka" nás moc nezdraví
Třeba jsou na tom stejně jako Ty a mají tu zdravici taky jen připravenouExamantha píše:mám nachystanou zdravici tak většinou projede a nic ..majkro píše:No jasně,většina z nás má nějaký poznávací znamení který je jedinečný..ale co se týče zdravení tak "freečka" nás moc nezdraví
No kdyz uz to pises takhle, tak k tomu jeste prihod D3, D4, ne uplne stary RRka a zjistis, ze se nezdravi skoro nikdo ;DExamantha píše: Právě,že fakt ne..vždycky čučím jestli se aspoň kouká a už mám nachystanou zdravici tak většinou projede a nic ..ne,ale všichni..ti co zdraví tak jsou většinou postarší chlapíci a nebo někdo známej..prostě jak kdo no,nechci se nikoho dotknout,ale mi to přijde,že freečka co nezdraví,si koupili lidé,kteří na tu naši "lanďáckou" komunitu prdí no
Aby ne, vetsinou tihle lide zdravi, protoze nevedi, v cem jezdi jejich klienti, obchodni partneri a nadrizeni ... no a co kdybyExamantha píše: a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem..
majkro píše:Aby ne, vetsinou tihle lide zdravi, protoze nevedi, v cem jezdi jejich klienti, obchodni partneri a nadrizeni ... no a co kdybyExamantha píše: a majkro kupodivu zase co se týče RR,D3 a D4 tak ti zdraví a s úsměvem..
ssang píše:Jo, každej má takovou, jakou si zaslouží![]()
.