Rada odbornika
- skritekcrx
- tel.: 777 27 35 35
- auto: RRC
Re: Rada odbornika
to nevadi neverim ani nahodou ze bych je za rok alespon jednou zase neotevrel
hlavne az konecne najdu chvili casu tak tam prijde prehazet ta plecharina z toho cernyho s tou disko strechou tak to maznu vazelinkou

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Ukaž už nějakou fotku toho Disco Range.
K

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- skritekcrx
Sláma Karel píše:Ukaž už nějakou fotku toho Disco Range.![]()
K
nejake fotky jsem daval tady http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false;
zatim na to nemam cas udelal jsem jen predni okapnicku a zavaril predni sibr a napasoval jsem to po stranach a ve predu na cernou kastli ale zadek udelam takhle je to teda upraveny v malovani ale bude tam ksilt aby rozbil jiny sklon bocniho stresniho okna a D sloupku na RRC
- Přílohy
-
- DSC01581 maly ksilt.JPG (78.27 KiB) Zobrazeno 1422 x
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
ten šilt
bez neho
aj
aj
no skôr také rozpačité. Ale na disco je tá strecha to, čo ju odlišuje od iných a sekne jej to. Možno ak to bude hotové a v laku, tak to bude good.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 00420603763485
- auto: FREE 2.0 D 2000
Že se s tím zesměšňuješ. Nemáš lepší rady pro mě, nás amatéry. A vyznavače LR. Dík a zdar. Jarda.Mešky píše:Jestli ti nezamrzá proud v drátech???
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Mě nepřipadá, že by se tím zesměšnoval, podle mě normální fórek, který mě třeba pobavil. Co se zakladatel tématu potřeboval dozvědět, tak se dozvěděl (není tam nic co by zařídilo to aby se v mraze nepouštěl ventilátor) a dál už se jenom bavíme.jardarihazn píše:Že se s tím zesměšňuješ. Nemáš lepší rady pro mě, nás amatéry. A vyznavače LR. Dík a zdar. Jarda.Mešky píše:Jestli ti nezamrzá proud v drátech???
A co se týká té střechy, tak mě to připadá jako dobrý nápad. Kdysi dávno, když jsem stavěl Mammuta, tak jsem se tím taky zaobíral. Ala pak jsem radši spravil tu Disco co jsem z ní tu střechu chtěl párat a narodila se Mammutka.

A navíc se mi to docela líbí. A ten spojlerek bych tam dal. Já ho na Mammutce budu mít taky, ale kvůli vývodu sání a výfuku nezávislého topení (aby mi tam nepršelo a za jízdy nevznikal vzduchový výr). Tak ať v tom nejsem sám.

Jinak za odvahu zkusit něco nového

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- skritekcrx
No vim ze kdyz neco delam ze ne kazdymu se to bude libit treba kdybych sem hodil topic z ford fora tak tam padali fakt silny a velky nadavky v reakci na meho Capriho (mam ho v avataru)
Ten ksilt tam byt musi jak jsem psal opticky rozbiji nesoumerny sklon D sloupku a stresniho okna a z hlediska krabice na kolech to snad pomuze jak psal Karel k trochu lepsi aerodinamice
a v neposledni rade je to nejsnazsi jak tu strechu ukoncit
A az to bude v laku tak to bude urcite jiny kdyz jsem privezl Capriho na dilnu tak nikdo nechapal proc jsem to kupoval foto zde http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f= ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false; a kdyz jsem to nalakoval tak se to libilo vsem (krome lidi z ford fora
)
Taky jsem premyslel ze udelam tu DI a nandam na ni predek z RRC ale byla mooc schnila a RRC uz byl komplet vyvarenej . Ja tam dozadu pod ten ksilt chci dat poradny dalkovy svetla na couvani
Ten ksilt tam byt musi jak jsem psal opticky rozbiji nesoumerny sklon D sloupku a stresniho okna a z hlediska krabice na kolech to snad pomuze jak psal Karel k trochu lepsi aerodinamice

A az to bude v laku tak to bude urcite jiny kdyz jsem privezl Capriho na dilnu tak nikdo nechapal proc jsem to kupoval foto zde http://offroadforum.cz/viewtopic.php?f= ... &start=180" onclick="window.open(this.href);return false; a kdyz jsem to nalakoval tak se to libilo vsem (krome lidi z ford fora

Taky jsem premyslel ze udelam tu DI a nandam na ni predek z RRC ale byla mooc schnila a RRC uz byl komplet vyvarenej . Ja tam dozadu pod ten ksilt chci dat poradny dalkovy svetla na couvani