aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???...."Nám sa tá pohoda páči a radi by sme ju zachovali".....kteří to jste?? "vi"??...asi podle data zaregistrování ??? nbo co vlastně??...jsou tu snad nejací "nadlidi,bo nadlandroveristi?" ...co to je za blbosti...Acon píše:ufo, pozri, skús sa na vec pozrieť aj inak. Určite si si všimol, že TU je celkom pohoda a "uklizeno" na rozdiel od niektorých iných fór. . Nám sa tá pohoda páči a radi by sme ju zachovali. Chápem Teba a chápem aj cyrila. Ide hlavne o zachovanie tej pohody. Je pravda, že kto už dnes číta pravidlá. To je to isté ako s návodmi. Chlap ich číta až keď všetko ostatné zlyhá. No ateraz všetko zlyhalo, tak treba skúsiť ísť podľa tých pravidiel
disco2 td5 dekl na motor...
Moderátor: stan
Re: disco2 td5 dekl na motor...
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
My všetci. Ty nemáš rád pohodu?ufo píše:...
aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???........
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
určitě...a copak já dělám nepohodu?....to snad ne??...já jsem naprosto bezkomfliktní člověk a do nikoho se nenavážim,ale blba ze mne snad nikdo nemusí dělat...Acon píše:My všetci. Ty nemáš rád pohodu?ufo píše:...
aha,tady to zrovna píšeš,kdo to vlastně je???........