A co večer to pivo? Nepůjdem?
K

Moderátor: Miky_CZ
- nemas ju len zasvinenu od oleja? boh vie čo to môže spôsobiť pri extrémnom zašpineníChaka píše:Tak po dlouhém čekání je verdikt elektrikáře takový, že umřela řídící jednotka motoru.Neválí se náhodou někdě někomu? Popřípadě pak můžu to svojí pak poskytnout na pokusy.
... no kontrolka zhavenia u TD5 ti je naMarekS píše:Neví někdo
Já mám podezření na imobilzer toho žhavení jsem si všim,že nejdřív svítí točí a nechytne a na druhej pokus už se nerozsvítí a taky nechytne.DanoDEF píše:... no kontrolka zhavenia u TD5 ti je naMarekS píše:Neví někdo![]()
- prever samotne zhavice
- prever rele zhavenia
Rosi píše:Při této teplotě to se žhavením nemá nic společného. I kdyby byly žhaviče KO, určitě by to nastartovalo.
Osobně bych vsázel spíš na imobilizer, případně na netěsnost na palivovém potrubí = padá nafta.
Při druhém pokusu už si podá.
... nesvietilo. Zhavenie riadi riadiaca jednotka motora. Kontrolka zhavenia nezobrazuje realny stav zhavenia. Citaj http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... ie#p217540" onclick="window.open(this.href);return false;MarekS píše:kdyby padala nafta tak myslím,že by napodruhý to žhavení svítilo.
Přečteno naštěstí jen 6 stránek kde to relé hledat s rave stále bojujuDanoDEF píše:... nesvietilo. Zhavenie riadi riadiaca jednotka motora. Kontrolka zhavenia nezobrazuje realny stav zhavenia. Citaj http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... ie#p217540" onclick="window.open(this.href);return false;MarekS píše:kdyby padala nafta tak myslím,že by napodruhý to žhavení svítilo.
... ak rano nechytne na prve startovanie tak nerob ziadne zamykanie a pod. Jednoducho vypni klucit pockaj par sekund otoc klucik do polohy 2 a pocuvaj cerpadlo ake zvuky vydava. Ak nezacnes startovat po cca 30sec by malo cerpadlo prestat tahat. Ked prestane vypni klucik chvilku pockaj a znova otoc do pol 2 a skus startovat. Proste tym by si mal vylucit ci ti "pada" nafta. Ak to nepomoze tak urob ten svoj "ritual".MarekS píše:Ještě mě napadla jedna věc dal jsem ho do dilny a nechal odemčený jsem zvědav jak ráno chytne