...,ze jo... ja uz ich mam piaty rok a sluzia. Su trosku viac take...nazval by som, ze ta guma je viac penova a ma tendenciu sa suchat na miestach kde doliehaju dvere. Na sucasnom aute su uz stvrty rok a zatial OK.eliott píše:Tak jsem dnes prozkoumal těsnící gumu u Santany PS10, a musím uznat, že to vymysleli dobře, kluci opálený, asi si je pořídím
Chlapci děkuju mnohokrát.Já už to hledám 12 let.Ve větším dešti zastavuju a dávám si nohy na sedadlo.Jestli je to doopravdy ono,tak u mě máte lahvinku.Jenda píše:Tak jo,nasel jsem toVoda v defu ve predu na podlaze(ridic+spolujezdec) proteka kolem pozustatku pantu ramu pred.okna.Je tam takovy tesneni k nicemu a vetsinou sezrany.Z v nitrni casti vozu se jen povoli 3x sroub a cele se to sunda.3x na kazdy strane ,,palubni desky ".Ja to vycistil a cele opatlal specialnim tmelem od mercedesu.Kazdopadne je to tam uz pekne nacaty,tak by si to zaslouzilo vetsi udrzbu nez to uplne vyhnije.
Voda tam tece primo proudem![]()
![]()
a ruzne skapava po palubce a dverich.Ted uz vlastne ne,mam sucho
![]()
Honza
Taky bych rád fotoLuboš M. píše:Honzo a nebylo by foto jak jsi to zatmelil? Nejsem si jest jestli mám stejné místo jako ty. Myslím že mi to protéká pod tím pantem okna.