zatékání po 150-té
zatékání po 150-té
začím už být zoufalej, zvláště po dnešním celonočním dešti. Pořád my zatíká do defíka - voda vytéká stále stejným místě : zpod tapecírunku střechy u řidiče u horního rohu dveří. Tapecírunk už jsme měl venku 3x, vlepil jsem oválný okýnka spolu s těsněním do střechy, zamazal silikonem všechny možný poje na střeše, vyměnil těsnění na dveřích a furt to samý. Jo a ještě jsme měl venku i střešní okno - tam je to ale zcela jistě suchý. Poradíte někdo zoufalci ? 

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Ahoj ,bud v klidu to je ,,normalni".Me to dela u spolujezdce a nekdy i zaludne az po rozjeti a nakloneni auta.Pritelkyne uz ani nenadava.
Taky mi neustale i pres nekolikere stelovani smeku zamku odskakuji dvere a dokonce se sem tam nekdy i priotevrou.Jooo halt defender
Gumy kolem dveri jsou tuzsi a nekdy i prazvlastne zdeformovany,tak jsem je
nastrikal silikonovym sprejem a ono to trochu zmeklo.
Honza
Taky mi neustale i pres nekolikere stelovani smeku zamku odskakuji dvere a dokonce se sem tam nekdy i priotevrou.Jooo halt defender

Gumy kolem dveri jsou tuzsi a nekdy i prazvlastne zdeformovany,tak jsem je
nastrikal silikonovym sprejem a ono to trochu zmeklo.
Honza
Re: zatékání po 150-té
A pretesnil si aj spoj na streche kde je spojovana sikma a vodorovna (bodovany spoj) cast ??? Ja som sy tiez myslel, ze cez okienko ale potom som pretesnil ten spoj a je pokoj. Da sa to pretesnit z vonkajsej strany...najprv vycisti povodny tmel a potom ostrym srubovakom zoziahni sparu cca na 2mm vopchat tam napr. klince a potom tam do vznikmutej spary slac tmel najlepsie nejaky pruzny klince povitahuj a prebytocny tmel ti to vytlaci.Martin_H píše:začím už být zoufalej, zvláště po dnešním celonočním dešti. Pořád my zatíká do defíka - voda vytéká stále stejným místě : zpod tapecírunku střechy u řidiče u horního rohu dveří. Tapecírunk už jsme měl venku 3x, vlepil jsem oválný okýnka spolu s těsněním do střechy, zamazal silikonem všechny možný poje na střeše, vyměnil těsnění na dveřích a furt to samý. Jo a ještě jsme měl venku i střešní okno - tam je to ale zcela jistě suchý. Poradíte někdo zoufalci ?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
...vrele odporucam vymenit gumy za gumy urcene pre Santanu PS10 su podstatne lepsie meksie a navyse aj lepsie tesnia...a pasujuJenda píše:
Gumy kolem dveri jsou tuzsi a nekdy i prazvlastne zdeformovany
- Přílohy
-
- A.jpg
- (122.85 KiB) Staženo 3904 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: zatékání po 150-té
....ještě jsme měl venku i střešní okno - tam je to ale zcela jistě suchý. Poradíte někdo zoufalci ?
[/quote]
Přesně totéž jsem taky řešil. Na stejném místě mi teklo na koleno. Pomohlo zasilikonování spár na střeše. Dělal jsem to samozřejmě za sucha a ze zhora. Ceklem to pomohlo ale chce to použít kvalitní silikon.

Přesně totéž jsem taky řešil. Na stejném místě mi teklo na koleno. Pomohlo zasilikonování spár na střeše. Dělal jsem to samozřejmě za sucha a ze zhora. Ceklem to pomohlo ale chce to použít kvalitní silikon.
-
- auto: LR D4
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz to ctu a vidim, ze jsi sel poctive krucek po krucku, tak jen poradim. Je mozne, ze voda se stahuje odjinud, a tak tam, kde to pujde odtahni tapacirung a na nem by mohly byt patrne stare cesticky od vody. Pak jen dojit k prameni. Preji trpelivost a aby to bylo tak jednoduche jak popisuji. Jinak drzim palce

podle cestiček jsme šel taky - myslim, že voda tam teče jedním z těch žlábků - jsou tam dva vedle sebe-jak je přidělaná střecha ke zbytku auta. ten žlábek víc ven z auta je špinavej - tam ta voda teče sem a tam, podle toho, jak se nakloní auto. Blíhově jsme si mysly, že když utěsním to kulatý okýnko,a i zadek auta, otvor od ostřikovače zadního skla, tak to bude dobrý. tapecírunk jsme měl celej dole, a jezdil měsíc bez něj. V bundě. protže pak je v autě neskutečná zima.Ani kapka. V neděli jsem tam tapecírunk vrátil -a dneska mokrá bota

spíš bos, z gumáků mi ta voda nevytečecísař píše:Jsem na tom stejněMartin_H píše:nemyslim, že jsme nějakej cimprlich - ale tak 1/4 vody po ránu p´řesně v levý botě - to náladu nepřidáMimochodem, to musel nějakej zlomyslnej konstruktér v Anglii dobře spočítat a vyzkoušet,voda totiž nateče přímo do boty
,můžeme se radovat ,že jsme již dva takto postižení.Proto je lepší v dešti jezdit v gumákách.![]()