PS: Já jsem "vyměkl" a RRC jsem nakonec nekoupil, i když mě to stálo asi 1200 km a celej den v autě.
Tak to je skoda zes ho neporidil. To auto me neco do sebe at je v jakymkoli stavu. Nevim cim presne to je ale kdyz do nej sednu a jedu treba i jen kousek tak se porad usmivammoon13 píše:Taky se přidám k gratulaci a vzhledem k tomu, že ty si s tím dáš práci, tak očekávám zajímavý výsledek![]()
PS: Já jsem "vyměkl" a RRC jsem nakonec nekoupil, i když mě to stálo asi 1200 km a celej den v autě.
Tak škoda to možná je... ale tak měl jsem s ním asi hodinku a ta koroze mě nakonec odradila, po dohodě se známým primářem přes RRC,macejky1 píše: Tak to je skoda zes ho neporidil. To auto me neco do sebe at je v jakymkoli stavu. Nevim cim presne to je ale kdyz do nej sednu a jedu treba i jen kousek tak se porad usmivamFakt me hrozne bavi.
Mas skoro pravdu ..... Az na to ze uz nemam manzelkuwill.26 píše:kapličku mám ale v mílích,muže být?(jak koukám na tu fotku tak vsadím boty že to rozebíráš manželce na kuchyňské lince že?)