Založil jsem tohle nové vlákno protože bych do něj rád postupně psal jakými proměnami můj RRC postupně projde a samozřejmě že tady budu potřebovat se spoustou věcí poradit od zkušenějších.
Zatím tedy jen pár základních informací:
Motor 3,5 EFI, převodovka automat 4 st., přídavná převodovka LT230, rok výroby podle českého TP 88, výbava asi nějaká základní protože nemá skoro nic

Od původního majitele jsem ho přivezl po vlastní ose. Bylo to něco málo přes 300 Km většinou po dálnici okolo 120 - 130 km/h a auto se chovalo dobře jen jsem měl pocit, že se mu od 100-110 Km/h už moc nechce zrychlovat. Když jsem mu párkrát zkusil dát do kopce při 110 plný plyn tak jsem měl pocit že se nestalo nic jiného než že se změnil zvuk motoru. Nevím jestli je to normální stav nebo mi už nějaké ty koně v motoru chybí popř. jestli mě až příliš neokrádá o výkon měnič automatu? Tohle bych rád porovnal se zkušenostmi ostatních majitelů. Auto prý jezdilo na kombinaci 50% ethanol 50% benzín tak jsem to tak prozatím nechal. Na žádné vyloženě negativní zkušenosti ohledně této kombinace jsem zatím nenarazil tak snad to bude OK.
Můj plán je prozatím takový, že s ním budu přes léto jezdit a sbírat zkušenosti a na podzim ho vezmu na dílnu kde by měl přes zimu dostat kompletní léčebnou a ozdravnou kůru. V podstatě rozebrat do šroubku. Otryskat, vyvařit, vše co lze pozinkovat tak pozinkovat, co pozinkovat nejde tak důkladně ošetřit a nalakovat. Autem chci jezdit do přírody, na srazy a na delší výlety mimo silnice takže dostane i nějaké pevnostní doplňky ale doufám, že se mi podaří vše provést nenásilnou formou a zachovat mu jeho nádherný vzhled a charakter.
foto: