vyproštění se z písku
Moderátor: Acon
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
Re: vyproštění se z písku
no tim podhustovanim a dohustovanim se dostanes k tomu, ze pokud potrebujes nekolikrat za den zmenit ve vsech kolech tlak o 1,5 amosfery, bude to chtit nejakej lepsi kompresurek, navic kompresurek odejde vetsinou na prehrati a me se teda jevi, ze zrovna na poustich bejva pekelny vedro, dokud nezapadne slnko, pak bejva pekelna kosa:-)
Kompresurky pouzivam uz dlouhy roky subarsky (od měchů), nedam na ne fakt dopustit, co jen si nechaji libit...
Jen tak mimochodem - mate nejaky osvedceny (oblibeny) husteni gum na leto, na dalnice ? Pri plne nalozenym aute, gumy 255/65R16 ?
Jen tak mimochodem - mate nejaky osvedceny (oblibeny) husteni gum na leto, na dalnice ? Pri plne nalozenym aute, gumy 255/65R16 ?
Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
4 atm a zatnout zuby
Človek je najednou děsně ekologickej vůbec to nežere (a nebrzdí).

Človek je najednou děsně ekologickej vůbec to nežere (a nebrzdí).
Parada, tak to jeste tu atmosferu prifouknu a budu budu se drzet toho, ze brzdy jsou nepritel rychlosti ! 

Teprve s nakupem LR jsem zjistil, kolik veci na aute se vlastne muze pokazit...
No... taky resim, tak pokud by nekdo doporucil nejaky lehky ODOLNY kompresor pro prubezne dopousteni kol pri tracku po pisku... tak budu rad 

- Tomas K (tkala)
Kluci neni potreba to videt zas tak slozite.
V podstate vsude okolo pouste najdete pneuservisy. Na podhustenejch kolech se da jet dost daleko, jen jedete pomalejs. A potom si date dobrej arabskej caj a on vam ty kola nekdo za par supu dofoukne... 
No a k tomu kompresoru...
Já mám v podstatě tohle. http://www.toomich.cz/obchod/kompresory ... -prenosny/
Onehdá ho Low za běhu hodil v poušti do písku a přežil to. Kompresor i Low....
Tom

Tom
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 98+03
- Kontaktovat uživatele:
To je ale strašná cena za nějTomas K (tkala) píše:Kluci neni potreba to videt zas tak slozite.V podstate vsude okolo pouste najdete pneuservisy. Na podhustenejch kolech se da jet dost daleko, jen jedete pomalejs. A potom si date dobrej arabskej caj a on vam ty kola nekdo za par supu dofoukne...
Tom

vyproštění se z písku
Dik za tip! - no uz jsme tam byli i bez kopresoru, resp. nebyl treba - ale chystame se do pisku na vic dni a ne uplne pobliz tech servisu, tak budeme klidnejsi, kdyz bude u neco na palube 
Sent from my iPhone using Tapatalk

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad kompresor - něco takového dvouválcového taky mám, a pokud se to použije s rozumem - tedy občas rukou zkontrolovat, že to není moc rozžhavené, tak je to v pohodě. Jediné co mi umřelo je originál manometr. Šroubovací koncovka není žádná výhra a hadice je docela krátká.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Tomas K (tkala)
Zatím jsme kompresor potřeboval vždycky na lepení kola a jednou na nafouknutí svlíklého kola v poušti. Na dofoukání po písku jsem ho nepoužíval nikdy. Tahle mrcha má nějakou tepelnou pojistku. Jo a dával jsem za něj, tuším, míň, ale už si to nepamatuju, mám ho cca 5 let. Hadici má v pohodě, dosáhne od motoru všude kolem auta s rezervou.
Tom
Tom