zase zlobí defík
Re: zase zlobí defík
Už to nešlo ani natocit tak jsem povolil odvzdusnovak z něj sicelo a na 500m to jelo
300TDI---The Legend begins
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Kterej odvzdušňovák?
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Psal jsem z telefonu a fórum mi moc na něm nejde:), povolil jsem zespoda filtr z něj se tlačil vzduch a zase to chytlo.
Ho
Edit: tak jsem udělal bypass toho podavaciho čerpadla a bohužel to samé únik nafty žádný takže asi to vstrikovaci, to mám zase radost
Ho
Edit: tak jsem udělal bypass toho podavaciho čerpadla a bohužel to samé únik nafty žádný takže asi to vstrikovaci, to mám zase radost
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Nevidím důvod, proč by měl být vzduch v přívodu nafty (ve filtru) když by bylo špatné vstřikovací čerpadlo.
podávací čerpadla tam jsou dvě, jedno na bloku, druhé ve vstřikovacím čerpadle.
Jestliže alespoň jedno funguje a sací větev do nádrže je těsná, průchozí a sací trubička v nádrži není prorezlá, tak by se nikde neměl objevovat vzduch v palivu.
Špatné vstřikovací čerpadlo se většinou projevuje, že nejde nafta do vstřikovacích trubek k tryskám
podávací čerpadla tam jsou dvě, jedno na bloku, druhé ve vstřikovacím čerpadle.
Jestliže alespoň jedno funguje a sací větev do nádrže je těsná, průchozí a sací trubička v nádrži není prorezlá, tak by se nikde neměl objevovat vzduch v palivu.
Špatné vstřikovací čerpadlo se většinou projevuje, že nejde nafta do vstřikovacích trubek k tryskám

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
chtěl bych se zeptat má čerpadlo na defíkovi něco jako že elektronicky utne naftu? ptám se protože v servise říkají že čerpadlo vždycky nachvilku vypne naftu. tak mě to zajímá aby to nebyl blábol. je to 300TDi
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
Jasne. Na cerpadle je elektorventil jako byl na 120ce tusim. Asi by stalo za to na nej privest dratem staly napeti (s vypinacem abys to vubec mohl chcipnout) a zjistit jestli to neni tim. Jeste nad tim ventilem byva verna ktabicka imobilizeru, tu jsme odsekavali sroubovakem 

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
Ja mám na 300tdi k čerpadlu je připojeny dratek, je to v dolní polovině čerpadla, pokud ho odpojim ihned to chcipne.
Pak je tam nahoře nějake černa krabička, ta by pry měla řidit egr, tu mám odpojendou bez vlivu na cokoliv.
Pak je tam nahoře nějake černa krabička, ta by pry měla řidit egr, tu mám odpojendou bez vlivu na cokoliv.
to mě prostě udělá to že začnou klesat otáčky a když pustím plyn a zase přidám tak znova jede :-D ale nic to není tak snad prej jedině ten ventil
-
- tel.: 733528449
- auto: Lr Discovery 1
me delal neco podobnýho spatnej kontakt na tom stopventilu ladil sem cerpadlo
a pak sem ho blbe nasadil a na jarní jihlave jak se motor na redukci nahnul v silentblokach a ten kontakt byl spatne nasazenej tak to vypinalo naftu

- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
stop ventil
- Přílohy
-
- czb.gif (61.54 KiB) Zobrazeno 5388 x
Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
volal mi že prej byl nastavovaný ten kabel tak to předělal a ten konektor že taky moc nedržel tak uvidíme jestli to tím bylo. ten stop ventil funguje kdy a jak? jen jako vůči imobilizeru a chcípnutí auta? prý už mu to neudělalo
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
100% odzkoušení je, že jej vyřadíš.
Odpoj drátek, ventil vyšroubuj (čtyřiadvacítka klíč),
vydělej z něj tu tyčku s pružinkou (červený zakroužkováno na obrázku) a našroubuj zpět.
Drát nemusíš zapojovat.
Motor pojede pořád jen nepůjde zhasnout (musí se zdechnout přes kvalt).
Odpoj drátek, ventil vyšroubuj (čtyřiadvacítka klíč),
vydělej z něj tu tyčku s pružinkou (červený zakroužkováno na obrázku) a našroubuj zpět.
Drát nemusíš zapojovat.
Motor pojede pořád jen nepůjde zhasnout (musí se zdechnout přes kvalt).
- Přílohy
-
- $T2eC16d,!zUFIckWl5TKBS,7Rkej-w~~60_35.JPG (9.76 KiB) Zobrazeno 5377 x
-
- ventil stop.jpg (12.14 KiB) Zobrazeno 5377 x
- Land Jirka
- Kontaktovat uživatele:
stop ventil chcípá motorhok300 píše:volal mi že prej byl nastavovaný ten kabel tak to předělal a ten konektor že taky moc nedržel tak uvidíme jestli to tím bylo. ten stop ventil funguje kdy a jak? jen jako vůči imobilizeru a chcípnutí auta? prý už mu to neudělalo
když vypneš klíček tak motor zhasne a to dělá tento ventil
při zapnutém klíčku (svítí kontrolky) tam jde proud , při vyplém klíčku tam proud nejde.

- VencaZE
- tel.: 602 550 993
- auto: 110HT, S2A 88, G66
- Kontaktovat uživatele:
Teda hoku300, neměl by jsi jednodušší život kdyby jsi zajel někam do servisu, třeba zrovna k Jirkovi
?

Urbanovi Pneu&Cars- Servis Land Rover, diagnostika, autoelektro, pneuservis a jiné.. urbanovipneucars@email.cz
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
WWW: http://www.landroverforum.cz/forum/view ... 12&t=26864
Proč bychom se dřeli, když můžeme spálit trochu nafty. OK1LRD
Už jsem se koukal ale je z daleka: já jinak jezdím do kosovky k Milanovi jenže to čerpadlo dělal jeden blb. Ale asi to bylo tím stop ventilem už jezdí jak má, dneska jedu do Brna pro vespu tak to vyzkouším
. Jinak už jsme vyřešili i to cvakani dělá to podavaci čerpadlo 

Ahoj, kluci včera jsem nasedl do defíka a měl jsem povolené pravé přední kolo, potažmo všechny 4 trochu povolené byli ale to u spolujezdce už normálně bouchalo.
jde mi o to, je možnost že se mi nějak samo povolilo nebo bych měl hledat nějakého záškodníka?
matky jsou promazané. už se mi to stalo podruhé kola doopravdy byla utažené křížem co to šlo
jde mi o to, je možnost že se mi nějak samo povolilo nebo bych měl hledat nějakého záškodníka?

- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Nevím, kde jsi přišel na nápad mazat matky kol....To je samozřejmě špatně. Tím sis odpověděl na otázku, proč je máš volné! Kdo ti to poradil?hok300 píše:Ahoj, kluci včera jsem nasedl do defíka a měl jsem povolené pravé přední kolo, potažmo všechny 4 trochu povolené byli ale to u spolujezdce už normálně bouchalo.
jde mi o to, je možnost že se mi nějak samo povolilo nebo bych měl hledat nějakého záškodníka?matky jsou promazané. už se mi to stalo podruhé kola doopravdy byla utažené křížem co to šlo

- gibson
- tel.: +421907201052
- auto: DI 300, mini, vw t2
pravda, ocistuju a mazu sa len tie plochy naboj - disk ktore na seba dosadaju aby nebol problem pri sundavani kolies ale matky urcite nie 

DI 300Tdi - pojazdne
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
mini 1300 98' - zhnity bruchoplaz ultimate!
D90 300Tdi - EX
VW T2 77' - Rusty
http://www.gibsonsg.rajce.idnes.cz http://www.fedorsecurity.sk
To mi namazali v servisu když mi dělali nápravy. takže to sundám umeju technickým benzínem a zase nasadím