Jak na 7 míst v TP?
Moderátor: Acon
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Věřím že si mě tam pamatují, tak se jich zkus zeptat co máš dělat. Oni se hluboce zamyslí a zjistí že se ta auta v této modifikaci vyráběla. Pak podle mého názoru mohou zkontrolovat, že auto má veškeré náležitosti (pozor i pneu!) a dopsat to do TP+OTP.Miky_CZ píše:default:-D no pekne jenomze problem bude ten ze to asi z vyroby sedmimistne nebylo jak sem psal je tam vymenena kastle za jinou a ta je z vyroby sedmimistna
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Já mám opačný problém
Mám psáno v TP 9 míst a auto mám dvou a přechodně max. 4 místné 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
LOW - díkyyy za info ale není to N1 ani plyn - 1.8i /16v, r.v.99, 3 dv - tak nevím
asi se spletli na DI když opisovali techničák - kluci co máte u vašich free v TP 4 nebo 5 míst 

- Přílohy
-
- 4 nebo 5 místný.jpg (67.68 KiB) Zobrazeno 5942 x
Naposledy upravil(a) jarmik dne 04 zář 2008 23:44, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
V klidu se přijeď nejdřív podívat na tu Disco, a když se Vám bude líbit, tak zavoláme panu Stehlíkovi (to je ten co má tyhle věci v Land Roveru na starosti) a on nám řekne jestli to jde nebo ne. Podle mě by to ale přestavba ani být nemusela, protože to jsou nouzová sedadla takže 5+2 a to patří do poznámek v TP. Uvidíme. Stejně mu musím zavolat, protože mám u něj doklady na Mammuťátko. Stehlík je opravdu v pohodě a cokoliv oficiálně jde tak to napíše. Samozřejmě za poplatek. Pokud to bude jako přestavba, tak bych (pokud se ti bude ta Disco líbit a koupíš jí) to udělal až před příští STK za dva roky. Přijeď se ale nejdřív podívat na to auto. K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Re: Jak na 7 míst v TP?
zdravim ked chcem zapisat 7 miest do TP na slovensku neviete mi poradit?
raz som nasiel taky link ale neviem sa k nemu dopatrat.
poradte dakujem
raz som nasiel taky link ale neviem sa k nemu dopatrat.
poradte dakujem
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
zkus pana Stehlíka z AMT 603507666 ten ma jak bmw tak LR zmáknutý
"I pád na držku je pohyb dopředu"
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
Disco 3 Beru3ka aneb Dukovany na kolech - co na me dnes blikne za fail? :o)
bude to platit aj na slovensku?
-
- tel.: 0905667236
- auto: DII/2003
Duro na Slovensku je importér TOP AUTO slovensko a na starosti to má p.Hepner.
Pokial je auto dovezené cez nich od novoty neplatíš nič.
Ak sisi auto doviezol sám tak je tam nejaký poplatok.
Mal som tiež 5 miest a len jedny pneumatiky .Včera mi poslal papier na 7 miest a na všetky ráfiky a pneumatiky ktoré sú v príručke k LR.
Pokial je auto dovezené cez nich od novoty neplatíš nič.
Ak sisi auto doviezol sám tak je tam nejaký poplatok.
Mal som tiež 5 miest a len jedny pneumatiky .Včera mi poslal papier na 7 miest a na všetky ráfiky a pneumatiky ktoré sú v príručke k LR.

dakujem skusim to vybavit
Ahoj.
Našel jsem jen tohle vlákno s přestvbou z 5 na 7 místné auto. Řeším to aktuálně na Defovi. Dotáhl to někdo do konce? Jde to?
Díky moc za odpověď.
Našel jsem jen tohle vlákno s přestvbou z 5 na 7 místné auto. Řeším to aktuálně na Defovi. Dotáhl to někdo do konce? Jde to?
Díky moc za odpověď.
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Na Defovi TD5 mám akorát papír na změnu z 5 na 6 míst - má to dvouřadou kabinu, kde vpředu uprostřed byl cuby box co vypadá trošku jako samodělek, ale hlavně je tam originální bezpečnostní pás. Takže by stačilo pořídit tu správnou sedačku. Podstatné jsou originál úchyty. POkud v autě nejsou, tak to bude docela složité.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Děkuju. Já bych tam ale potřeboval zapsat ty vyklápěčky 6 a 7. Je to na td4 110. Mám k tomu vše co se týče hardwaru. Pásy-uchyty.