Jak na 7 míst v TP?
Moderátor: Acon
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Jak na 7 míst v TP?
Chci koupit LR discovery 300Tdi, má 7 míst ale v TP jen 5. Jak zařídít aby v TP měl 7? kam zajít jako první atd
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na 7 míst v TP?
A ma to nejaky pragmaticky duvod to mit napsane v TP?Miky_CZ píše:Chci koupit LR discovery 300Tdi, má 7 míst ale v TP jen 5. Jak zařídít aby v TP měl 7? kam zajít jako první atd
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...ja jen tusim ze v tom ma moznost neco udelat autor.zastupce znacky.Tedy AMT
Nebo to skusit pres auto vyzkumak,ktery dela i homologace na dovoz ze statu,nebo kdyz si neco postavis sam.Tusim ze bych ten kontakt nekde sehnal,je to nekde kolem praglu.
Honza

Nebo to skusit pres auto vyzkumak,ktery dela i homologace na dovoz ze statu,nebo kdyz si neco postavis sam.Tusim ze bych ten kontakt nekde sehnal,je to nekde kolem praglu.
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
http://www.christophermccandless.info
Ja mam zkusenosti s VW koncernem a tam je potreba potvrzeni od akreditovaneho zastupce, ten toto vyda podle nalady a co vim, informace o tom, zda muze byt vozidlo 5 a vice mistne je uz od vyroby ve vinku. Kazdopadne bych zavolal na zastoupeni LR a optal se,zda je to mozne, nebo jak to oni resi. 

LEPŠÍ BEJT MRTVEJ, NEŽ DRUHEJ.
určitě bude záležet na tom zda tam měli být ty sedáky a s tím i pásy a kotevní úchyty a tak, pokud ano tak by neměl být problém potvrzení od AMT dostat, na homologacích sedí celkem normální chlap. potvrzení se samozřejmě vydává za poplatek!
V8 je V8
www.noze-sog.cz
www.noze-sog.cz
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Co já vím,tak v TP je zapsáno méně sedadel v případě,že se jedná ( nebo jednalo )o úpravu " N 1 ".
Podle dovozce nelze udělat z N1 sedmimístnou verzi.Dá se zpátky převést do kategorie " osobní ",ale se zachováním počtu sedadel - N1 omezeno na pět i když se vyrábí i v sedmimístné verzi.Asi tak.Ale nikdy neříkej nikdy.
Ruda
p.s. Samozřejmě to je za úplatu ( povolení na přestavbu a nové STK ).
Podle dovozce nelze udělat z N1 sedmimístnou verzi.Dá se zpátky převést do kategorie " osobní ",ale se zachováním počtu sedadel - N1 omezeno na pět i když se vyrábí i v sedmimístné verzi.Asi tak.Ale nikdy neříkej nikdy.

p.s. Samozřejmě to je za úplatu ( povolení na přestavbu a nové STK ).

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Jan Kucera
- Kontaktovat uživatele:
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
To NENI nic složitého - návod přikládám
Po vyřízení veškerých peripetií na STK Praha Jarov (nenašli VIN). Jsem asi za týden zjistil že mám v TP jen 5 míst.
Jednoduchým dotazem jsem zjistil, že auto bylo vyrobeno jako sedmimístné.
Pak je to jednoduché:
Zajedeš na Bohdalec, tam tě vyhodí že si máš zajet do místa první registrace (Tábor). Ty jim odvětíš že jsi přece nic nezvoral, jen upozorňuješ policajty jako státní úředníky na jejich chybu a žádáš nápravu. Po chvilkové vzrušené diskuzi s tím blbem chceš mluvit s vedoucím. Ten se dostaví a pošle tě do prde.. vlastně do Tábora. Ty oznámíš oběma blbům, pardon chtěl jsem říci úředníkům, že si dáš venku cigáro, a pak jim to auto tím předním rámem opřeš o dveře tý jejich stavební buňky co v ní mají zamřížovanou (takže se nedostane nikdo ven ani dovnitř) úřadovnu a zamkneš se tam do té doby dokud si to s tím blbe.. chci říci s Táborem nevyřídí a nepodají ti opravené doklady. Doporučíš jim ať se podívají na datum v kalendáři, a jelikož je rok 2008, jistě znají posly, holuby, telefon, fax, emajl, atd. Oni ti řeknou že si to můžeš zkusit, protože ti to auto odtáhnou. Ty jim ještě jednou zopakuješ že v autě budeš zamčený a s člověkem na palubě to nikdo neodtáhne. Oni se hluboce zamyslí a sdělí ti že na tebe zavolají policii. Ty jim sdělíš že to je O.K. protože policie s tebou sepíše protokol, a tak budeš mít oficielní doklad o tom, že na tebe státní správa kašle, a budeš ho vozit místo OTP. Oni se opět hluboce zamyslí a sdělí ti že tam asi zkusí zavolat. Ty se usměješ a podle toho kolik jsi mezitím vykouřil cigarety jim dáš časový limit. Oni za chvilku vyběhnou (opravdu) z buňky s tím že to řeší, ale že to FAKT bude trvat asi 20min, než to v tom prdelák.., sorry v Táboře najdou v archívu. Ty se zeptáš kam chodí na oběd, a jak dlouho to asi tak trvá, aby věděli kdy tam bude ve dveřích buď nový TP+OTP nebo přední rám. Pak odejdeš na oběd. Po návratu máš na stole nové doklady a nečekáš ani až vyřídí toho pána co tam zrovna je...
Problém je když jsi nekuřák....
Po vyřízení veškerých peripetií na STK Praha Jarov (nenašli VIN). Jsem asi za týden zjistil že mám v TP jen 5 míst.
Jednoduchým dotazem jsem zjistil, že auto bylo vyrobeno jako sedmimístné.
Pak je to jednoduché:
Zajedeš na Bohdalec, tam tě vyhodí že si máš zajet do místa první registrace (Tábor). Ty jim odvětíš že jsi přece nic nezvoral, jen upozorňuješ policajty jako státní úředníky na jejich chybu a žádáš nápravu. Po chvilkové vzrušené diskuzi s tím blbem chceš mluvit s vedoucím. Ten se dostaví a pošle tě do prde.. vlastně do Tábora. Ty oznámíš oběma blbům, pardon chtěl jsem říci úředníkům, že si dáš venku cigáro, a pak jim to auto tím předním rámem opřeš o dveře tý jejich stavební buňky co v ní mají zamřížovanou (takže se nedostane nikdo ven ani dovnitř) úřadovnu a zamkneš se tam do té doby dokud si to s tím blbe.. chci říci s Táborem nevyřídí a nepodají ti opravené doklady. Doporučíš jim ať se podívají na datum v kalendáři, a jelikož je rok 2008, jistě znají posly, holuby, telefon, fax, emajl, atd. Oni ti řeknou že si to můžeš zkusit, protože ti to auto odtáhnou. Ty jim ještě jednou zopakuješ že v autě budeš zamčený a s člověkem na palubě to nikdo neodtáhne. Oni se hluboce zamyslí a sdělí ti že na tebe zavolají policii. Ty jim sdělíš že to je O.K. protože policie s tebou sepíše protokol, a tak budeš mít oficielní doklad o tom, že na tebe státní správa kašle, a budeš ho vozit místo OTP. Oni se opět hluboce zamyslí a sdělí ti že tam asi zkusí zavolat. Ty se usměješ a podle toho kolik jsi mezitím vykouřil cigarety jim dáš časový limit. Oni za chvilku vyběhnou (opravdu) z buňky s tím že to řeší, ale že to FAKT bude trvat asi 20min, než to v tom prdelák.., sorry v Táboře najdou v archívu. Ty se zeptáš kam chodí na oběd, a jak dlouho to asi tak trvá, aby věděli kdy tam bude ve dveřích buď nový TP+OTP nebo přední rám. Pak odejdeš na oběd. Po návratu máš na stole nové doklady a nečekáš ani až vyřídí toho pána co tam zrovna je...
Problém je když jsi nekuřák....
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109