Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.RudaK píše:Iniciativní blbec je horší jak třídní nepřítel.

Moderátor: Miky_CZ
ALF píše:Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.RudaK píše:Iniciativní blbec je horší jak třídní nepřítel.
Camelka zcela jistě úplně seriová nebyla a de Feek má nějaký doplňky, co by mohli technikovi vadit, ale tam, kde jezdím se zabývají podstatnýma věcma-koroze, vůle a pod.RudaK píše:ALF píše: Přijel jsem na STK s Camelkou a bez jediné závady, s de Feekem to samý.
Alfe musíš číst nadpisy: Toto je řeč o STK s "Né úplně sériovýmy vozy".Hádám,že máš kola jiný než v TP akorát na tom vysavači ( Hiiiii )Moje staronová D 1 moc Camelku nepřipomíná. ( a to nemyslím jen kolama,nebo barvou
)
No a jak tě znám ( postavou ) musel by sis k ní koupit žebřík.
![]()
![]()
ALF píše:Camelka zcela jistě úplně seriová nebyla a de Feek má nějaký doplňky, co by mohli technikovi vadit, ale tam, kde jezdím se zabývají podstatnýma věcma-koroze, vůle a pod.RudaK píše:
Alfe musíš číst nadpisy: Toto je řeč o STK s "Né úplně sériovýmy vozy".Hádám,že máš kola jiný než v TP akorát na tom vysavači ( Hiiiii )Moje staronová D 1 moc Camelku nepřipomíná. ( a to nemyslím jen kolama,nebo barvou
)
No a jak tě znám ( postavou ) musel by sis k ní koupit žebřík.
![]()
![]()
Na Tvoji D I máš velbloudů celou kravanu a žebřík tam máš taky, a ta spodní nálepka Discovery, takovou jsem měl na Camelce. Máš ale pravdu RudoK, Camelka to opravdu není. Ale na Tvoje řádění ideální a D3 teď vydrží déle naleštěná.![]()
Tak tak, MirkuMirek70 píše:mi Češi jsme dementi furt sami sebe za neco prcáme a jen si komplikujeme život holt hodně úředníků musí vykazovat nějakou činnost .
neustále vytváříme důvody pro stále větší korupci a uplácení.
Třeba všechny doplňky limit. edice CT (střešní zahrádka, žebřík,přední rám+4xpřídavná světla, šmorchl,mřížka v nákladovém prostoru. Pokud ale myslíš, jaké byly doplňky, které povolené ofic. nejsou (doma vyrobené nárazníky, zahrádky a pod.) tak takové nebyly u CT žádné a u stanice STK, která se řídí předpisy je pak problém aby takové auto prošlo.[/quote]ALF píše:By mě zajímalo , co bylo na té Camelce nesériové - BARVA,štítek na kastli ?