jj, máš pravdu, jsem se překlepDanoDEF píše: ... pre poriadok prve pismeno uvadza pocet kolies x pocet pohananych kolies takze 4x2...![]()

Moderátor: Miky_CZ
jj, máš pravdu, jsem se překlepDanoDEF píše: ... pre poriadok prve pismeno uvadza pocet kolies x pocet pohananych kolies takze 4x2...![]()
Jirko nezabudni na Defiky 02 a novsie co maju v predu velke krizeLand Jirka píše: (platí u defíka RRC a D1).
... asi to bude tou starostlivostou ako pises. Mam 232tis km +2" a mam povodne krize. Mam ale tie velke krize.PavelU píše: Pravdou je, že mé kardany mají náležitou péči
... presvedcovat nemusis. Ja napr. popisujem vlastne skusenosti ( aj ked mam doma pripraveny trojkriz zatial mi v pohode drzi seriovy "velky" a mam co to odjazdene). Ty mas skusenosti servisaka ktoremu preslo rukami vela aut.Land Jirka píše:
Já nevím, proč musím pořád někoho přesvedčovat o věcech který mám ověřené praxí na 100%.
![]()
Chtěl jsem to udělat v lednu, ale Mešky mě předběhl, takže si zamlouvám další termín.Sláma Karel píše:Nebo v Boskovicích. Tam taky ještě nic nebylo.K
Honzan píše:Jo jo, jen diskutujte, ja se po precteni vasich zkusenosti rozhodl, ze korekcni ramena jeste necham v garazi a pockam az bude geld na jiny kardan...Myslel jsem, ze by bylo dobry je tam dat hned, ale po precteni a chvilce s tuzkou a papirem by to nemuselo byt k lepsimu...
Mam teda jeste otazku - trpi nejaka jina cast auta (dif, prevodovka...?) kdyz je zvedle, ale kardan a vse ostatni je puvodni?
PavelU píše:Rudo a máš stále originál kardan, nebo nějaký "lepší"...
PavelU píše:Já jsem myslel přední a ten máš originál, to že občas měníš kříže považuji za běžnou údržbu auta, které je nazvedané a jezdí do terénu. Nutno dodat, že ty to auto máš nazvedané malinko více jak o dva palce...