Přimo v kufru jsou na to ty dvě skládací zarážky za kolaLibor.S píše:když budeš měnit píchlou gumu ,tak auto se nějak zablokovat taky musí.

Moderátor: Miky_CZ
Libor.S píše:No tak to je hustý..já nemám D 3 ale D1..hm..tak oni angl.ing..dávaj do auta dvě zarážky ,aby si nenašel auto pod kopcem...dobrý...Takže s tímto případem asi počítaj...
Koule se budou převrtávat u odborníka (strojař) na mašině.Libor.S píše:Jirka -land....můžeš mi popsat jak budeš převrtávat ty koule?A proč to vlastně budeš dělat?exentricky silentblokyx nepomohly?je to málo?
Libor.S píše:Jirka -land....můžeš mi popsat jak budeš převrtávat ty koule?A proč to vlastně budeš dělat?exentricky silentblokyx nepomohly?je to málo?
Eriku teď jsi mě vyděsil, sice mám DII, ale taky automat a taky nechávám auto stát ve svahu a jdu za zatáčku kontrolovat závěje a přitom se spoléhám na polohu "P" na řadičce protože mi přestala fungovat ručka ...erik píše:Tak ted mi je jasne, ze jsem mel stat minimalne na brzde, kdyz ten mechanik zacal zvedat auto. Kliny by rozhodne nepomohly...plechy fakt 1mm , ktere lezi na betonu? Tech 2.5tuny by to prejelo... Ja bezne necham, treba na chalupe, auto ve svahu 45° a du se podivat , jak pojedu. No, jestli existuje variant, ze jedno predni kolo zacne klouzat a ono se to odbrzdi? Tak s Bohom...
Vydesil?PavelU píše:Eriku teď jsi mě vyděsil, sice mám DII, ale taky automat a taky nechávám auto stát ve svahu a jdu za zatáčku kontrolovat závěje a přitom se spoléhám na polohu "P" na řadičce protože mi přestala fungovat ručka ...erik píše:Tak ted mi je jasne, ze jsem mel stat minimalne na brzde, kdyz ten mechanik zacal zvedat auto. Kliny by rozhodne nepomohly...plechy fakt 1mm , ktere lezi na betonu? Tech 2.5tuny by to prejelo... Ja bezne necham, treba na chalupe, auto ve svahu 45° a du se podivat , jak pojedu. No, jestli existuje variant, ze jedno predni kolo zacne klouzat a ono se to odbrzdi? Tak s Bohom...![]()
No nic půjdu otestovat jestli se auto pohne, když odlehčím kolo. Nebo raději opravím tu ručku, naštěstí je mechanická.