TD5 TURBO píská
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: TD5 TURBO píská
podla ich stranky stoji repas garreta (alebo repasnute turbo) 336E bez dane.[/quote]
nejsou platci dph takze ta cena je konecna
nejsou platci dph takze ta cena je konecna
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
na island4x4 je to aj s danou a postou (ak si dobre spominam), bez dane je to tusim 420...DanoDEF píše:... cenu si zrejme uvadzal bez DPH
ja som si chcel byt isty a dal turbo na diagnostiku, tam mi oznamili ze lozisko je v haji a ze sa ani zlozit neda (teda da, ale dlho by to nevydrzalo kvoli vyvazeniu). tak som objednal nove a zaplakal;-)
2omar: repas je vzdy risk a ked je rozdiel tak maly, tak nie je podla mna o com.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Tak je to v háji šteft na pátém válci. 

tak to mne nepřekvapuje pokud je to chipnutý
, kdyby soudruzi v anglii neudělali chybu a to paroží rozdělili dilatačníma mezerama tak by to něco vydrželo - při této délce se to trochu víc ohřeje a lup šteft je v háji a je to hezká práce ho vyndat

Honza M. lecos pro land rovery nejen to co je na http://www.britishcars.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo závodní stránky http://www.mihalicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false; nebo taky na facebooku jako britishcars
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
ale nemám na ně moc čas tak sorry za ne přiliš časté aktualizace
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
jedine stastie, ze mechanik co mal v ruke uz nejaku td5ku toto rozdelenie vzdy dorobi;-)mihalicek píše:tak to mne nepřekvapuje pokud je to chipnutý, kdyby soudruzi v anglii neudělali chybu a to paroží rozdělili dilatačníma mezerama tak by to něco vydrželo - při této délce se to trochu víc ohřeje a lup šteft je v háji a je to hezká práce ho vyndat
... takze som pred chvilou zistil, 1. valec podfukuje a zacina aj 5. z coho vypliva, ze sa najprv urobia zvody a mozno turbo nakoniec bude OK
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- libovka
Tak ty svody jsou prohnutý 2mm. Mám to sice čipnutý ale nějak to nehoním.Dám tomu jen když potřebuju předjet.
Nicméně dám pevnostní štefty a svody bez příček.
- zdenek666
- tel.: +420722074098
To jsi sundal ten plechovej kryt a vyzkoušel rukou? Nebo jak?DanoDEF píše:... takze som pred chvilou zistil, 1. valec podfukuje a zacina aj 5. z coho vypliva, ze sa najprv urobia zvody a mozno turbo nakoniec bude OK
LR Disco II TD5 auto
... ano dal som dole plech a vydel som usadene cierne sadzezdenek666 píše: To jsi sundal ten plechovej kryt a vyzkoušel rukou? Nebo jak?
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Tak pokud manželka přijede zítra rozumně z práce
taky se na to mrknu. Ať vím jestli turbo nebo svody.

LR Disco II TD5 auto
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Utrženej šteft není až takovej problem......ujel jsem s ním 17000km tedy celou západná Afriku, akurát bylo protivný to pískání např. pískot turba v Ghaně.....http://www.youtube.com/watch?v=Q4AqXn6dlYE" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
Prese to same mi ted resi J. Pesl. Puvodni svody zkrouceny, piskalo to fakt paradne. Takze zbrouseny, povareny a provizorne nasazeny. Ted po pul roce radeji menim za "nove repasovane"libovka píše:Tak ty svody jsou prohnutý 2mm. Mám to sice čipnutý ale nějak to nehoním.Dám tomu jen když potřebuju předjet.
L
Discovery II S TD5 AT 04
... takze piskanie odstranene.
- Přílohy
-
- 27072011817.jpg (98.17 KiB) Zobrazeno 4226 x
- libovka
Koukám že jsi měnil jen ty dva zadní štefty.Nestálo za to udělat rovnou všechny? Já teda dal všechny pevnostní.
Vymenene su na 1 a 5 valci. Ostatne su OK resp aj 1 a 5 bol OK len tam boli ine stifty , ktore boli menenen uz v minulosti.libovka píše:Koukám že jsi měnil jen ty dva zadní štefty.Nestálo za to udělat rovnou všechny? Já teda dal všechny pevnostní.
Naposledy upravil(a) DanoDEF dne 27 črc 2011 22:42, celkem upraveno 1 x.
- libovka
Já to udělal pro jistotu komplet. 

... krajne stifty su namahane krutenim zvodov najviac a osobne si myslim, ze najviac je namahany 1. valec resp zvod nakolko je hned pri vyvode chladiacej kvapaliny z hlavy a tam dochadza k nahlym zmenam teploty