Začíná mi pískat turbo když není v plném výkonu, zatím to moc nekouří ale nástup začíná už kolem 2000 otáček. Když je turbo v tahu tak je klid pokud trochu povolím plyn tak abych držel otáčky tak se to rozkvílí

Díky za info
Moderátor: Miky_CZ
Není to prasklá hadice? Nebo intercoler? Jestli má auto stejný výkon myslím že to turbem nebude.Kubas38 píše:Halllo
Začíná mi pískat turbo když není v plném výkonu, zatím to moc nekouří ale nástup začíná už kolem 2000 otáček. Když je turbo v tahu tak je klid pokud trochu povolím plyn tak abych držel otáčky tak se to rozkvílíkdyž přidám tak je zase klid. Mate s tím někdo zkušenosti? Doporučujete repas nebo koupit komplet nový turbo? Mám tam původní s 230tis km .
Díky za info
zdenek666 píše:No mě to teď začalo pískat, když jsem oddělal EGR, tedy když hodně přidám plyn, když přidávám pomalu, tak nic. No spíš piští.Mohl by mít na to vliv ten EGR?
hned na začátku píše že mu to nepíská v maximu ale když povolívisby píše:ked ti piska pri max zatahu, tak je nacate lozisko...
pozri sa, ci ti neprepusta olej
... sanie mastne je ale nijak dramaticky.visby píše: pozri sa, ci ti neprepusta olej
ja som odpovedal danovi;-)mihalicek píše:hned na začátku píše že mu to nepíská v maximu ale když povolí
sanie bude mastne vzdy, ale ja som mal pred smrtou turba v sani pol deci oleja ak nie viac. dokonca pri vysokych otackach motor nesiel plynule ale dost klepal, pripisoval som to olejovemu aerosolu v sani. taktiez viditelne ubudal olej.DanoDEF píše:na druhej strane ma to turbo uz 300tis km
... olej mi neubuda.visby píše: na tvojom miesto by som ho dojazdil a potom rovno objednaj nove, repas sa naozaj nevyplati (380E repas, 520E nove turbo)
dojazdil - pockal kym neumrie uplne, td5ka zajde domov aj bez turba;-) mna caka expedicia do ruska, tak som chcel byt v klude...DanoDEF píše:... olej mi neubuda.
... o repase ani neuvazujem
... co znamena dojazdil ?
... kde dostat nove turbo za 520E lebo zatial som taku cenu nenasiel ?
podla ich stranky stoji repas garreta (alebo repasnute turbo) 336E bez dane.omar píše:Nevahej a zavolej,tady ti urcite pomuzou http://www.turbodmychadla.com/" onclick="window.open(this.href);return false; a rozhodne podstatne levneji nez ti tady pisou
... ja som sa takto vratil prave z ROvisby píše: dojazdil - pockal kym neumrie uplne, td5ka zajde domov aj bez turba;-) mna caka expedicia do ruska, tak som chcel byt v klude...