konec AMT v Čechách...
Moderátor: Miky_CZ
Re: konec AMT v Čechách...
Dneska sem jel kolem bejvaliho AMT a no co sem nevidel,blondata slecna s nejakym panem tam lepily napisy JAGUAR A LAND ROVER,venku zaparkovanej RRsport a v prodejne dalsi a i v servisu byly otevreny vrata a neco se tam delo

tel:604422529
p.bocek@email.cz
p.bocek@email.cz
- Keram
- auto: BMW
- Kontaktovat uživatele:
Že by novej majitelbrudr píše:Dneska sem jel kolem bejvaliho AMT a no co sem nevidel,blondata slecna s nejakym panem tam lepily napisy JAGUAR A LAND ROVER,venku zaparkovanej RRsport a v prodejne dalsi a i v servisu byly otevreny vrata a neco se tam delo![]()
![]()
![]()
![]()
V Brně bylo 1.8. otevřeno nové zastoupení pro Jaguar a Land Rover...Je to na stejném místě jako bylo bývalé A.M.T......Firma se jmenuje House of England Company s.r.o. Pokuď má někdo problém se zárukou a nemůže s autem do Vídně ,tak tahle firma vyřizuje záruky ve Vídni.......
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Mám problém se zárukou.Jak psal Neklan,tak už mám po záruce .........
co už včil 
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Prodej a servis vozů JAGUAR a LAND ROVER v Brně opět zahájen na Vídeňské ul.
Představení nové společnosti: HOUSE OF ENGLAND Company s.r.o.
V oblasti prodeje a servisu JAGUAR a LAND ROVER navazujeme na to dobré, co v Brně fungovalo od roku 1999. Svou činnost jsme oficiálně zahájili 1.8.2009. Nyní opět pod vedením pana Ing. Tomáše Neubauera. Poskytujeme specializovaný prodej a servis vozů JAGUAR a LAND ROVER. Bude pro nás potěšením pro Vás pracovat.
Máme chuť, máme tým zkušených lidí a máme nově špičkově vybavený servis. Kromě značek JAGUAR a LAND ROVER u nás najdete vždy i nějaké další anglické překvapení.
Servis - Zajišťujeme servis starších i nových vozů JAGUAR a LAND ROVER. V současné době jsme v procesu autorizace . I v době procesu autorizace jsme ze zákona oprávněni provádět garanční prohlídky a jsme schopni rovněž zajistit záruční opravy. Máme nově špičkově vybavený servis nejmodernějším zařízením, které splnuje i ty nejpřísnější standarty pro servis dalších luxusních značek. O Váš vůz se postará zkušený a proškolený team mechaniků s dlouholetou praxí u značek JAGUAR a LAND ROVER
Oblast prodeje vozidel – Máme specializovaný prodej nových i ojetých vozů JAGUAR a LAND ROVER. Pomůžeme Vám i s prodejem Vašeho stávajícího vozu.
Srdečně Vás zveme na českou premieru vozů: nový RR 3,6 Vogue MY2010, Jaguar XKR 5,0 S/C Coupe MY2010. Na našem showroomu je možno také shlédnout i vozy: Jaguar XJ, RR 3,6 Vogue, a nový Jaguar XF 3,0 d S MY2010
Prodej náhradních dílů - Zajišťujeme prodej náhradních dílů, doplňků a příslušenství na vozy JAGUAR a LAND ROVER
Upozorňujeme na zahájení akce: Preventivní prohlídka vozu zdarma !!! Zájemci prosím volejte na tel. 547 125 678
S pozdravem vedení společnosti.
Představení nové společnosti: HOUSE OF ENGLAND Company s.r.o.
V oblasti prodeje a servisu JAGUAR a LAND ROVER navazujeme na to dobré, co v Brně fungovalo od roku 1999. Svou činnost jsme oficiálně zahájili 1.8.2009. Nyní opět pod vedením pana Ing. Tomáše Neubauera. Poskytujeme specializovaný prodej a servis vozů JAGUAR a LAND ROVER. Bude pro nás potěšením pro Vás pracovat.
Máme chuť, máme tým zkušených lidí a máme nově špičkově vybavený servis. Kromě značek JAGUAR a LAND ROVER u nás najdete vždy i nějaké další anglické překvapení.
Servis - Zajišťujeme servis starších i nových vozů JAGUAR a LAND ROVER. V současné době jsme v procesu autorizace . I v době procesu autorizace jsme ze zákona oprávněni provádět garanční prohlídky a jsme schopni rovněž zajistit záruční opravy. Máme nově špičkově vybavený servis nejmodernějším zařízením, které splnuje i ty nejpřísnější standarty pro servis dalších luxusních značek. O Váš vůz se postará zkušený a proškolený team mechaniků s dlouholetou praxí u značek JAGUAR a LAND ROVER
Oblast prodeje vozidel – Máme specializovaný prodej nových i ojetých vozů JAGUAR a LAND ROVER. Pomůžeme Vám i s prodejem Vašeho stávajícího vozu.
Srdečně Vás zveme na českou premieru vozů: nový RR 3,6 Vogue MY2010, Jaguar XKR 5,0 S/C Coupe MY2010. Na našem showroomu je možno také shlédnout i vozy: Jaguar XJ, RR 3,6 Vogue, a nový Jaguar XF 3,0 d S MY2010
Prodej náhradních dílů - Zajišťujeme prodej náhradních dílů, doplňků a příslušenství na vozy JAGUAR a LAND ROVER
Upozorňujeme na zahájení akce: Preventivní prohlídka vozu zdarma !!! Zájemci prosím volejte na tel. 547 125 678
S pozdravem vedení společnosti.
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den!
To jsou po dlouhých letech bídy, úkor, utrpení a zákaznické potupy krásná slova!
Gratulujeme, vše zní krásně včetně názvu společnosti a čas nám všem ukáže zda-li nezůstane u slov, ale budou i činy (nezlobte se, jsme už prostě opatrní).
Přeji ať se vše daří.
David S.
To jsou po dlouhých letech bídy, úkor, utrpení a zákaznické potupy krásná slova!
Gratulujeme, vše zní krásně včetně názvu společnosti a čas nám všem ukáže zda-li nezůstane u slov, ale budou i činy (nezlobte se, jsme už prostě opatrní).
Přeji ať se vše daří.
David S.
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
... na HOUSE OF ENGLAND Company s.r.o.
Když ptáčka lapají krásně mu zpívají, uvídime čas ukáže !
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
jen jestli to není jen přejmenovany AMT... vzhledem ke konstatování, že se tam nic nezměnilo (vedení, servisáci), bych to viděl jako nejpravděpodobnější variantu...Admin píše:... na HOUSE OF ENGLAND Company s.r.o.
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Nesuďme nerozvážně - jak praví evangelium a pan kardinál Richelieu.
Počkal bych na ocenění prvého "pokusného králíka" potom si můžeme popovídat.
Ostatně i Mistr tesař se někdy utne. Po drobné opravě už mi auto neklesá, ale krásně sedí jak má...
Počkal bych na ocenění prvého "pokusného králíka" potom si můžeme popovídat.
Ostatně i Mistr tesař se někdy utne. Po drobné opravě už mi auto neklesá, ale krásně sedí jak má...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Tak auto máme z A.M.T., první garančku taky tam, druhá už byla v Cartecu... tak třetí vyzkouším u nováčků.
A udivíme?!
A udivíme?!
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
House of England Company s.r.o., to zní skvěle
Kdo ty názvy proboha vymýšlí... 
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
- paia
- Kontaktovat uživatele:
radši by měli začít používat zkratku ... HEC s.r.o.1960SeriesII píše:House of England Company s.r.o., to zní skvěleKdo ty názvy proboha vymýšlí...
Vážení přátelé značek Land Rover a Jaguar. Jsem bývalým dlouholetým pražským zaměstnancem řízení technického oddělení importéra těchto značek. Zaměstnavatele jsem opustil, protože jsme měli s managementem rozdílné představy o řízení firmy, avšak láska k těmto značkám mi zůstala. Se zálibou sleduji různé diskuze a blogy a troufám si tvrdit, že jistá zpřesnění k vámi vedeným tématům mohu poskytnout. Zejména bych nechtěl vystavit zákazníky mající vozy v platné záruce různým následným potížím a proto bych rád obecně poskytl několik zásadních informací, které můžou ušetřit majitelům těchto značek značné finanční výdaje:
Rozumím snaze jakéhokoliv nové firmy si stůj co stůj co nejrychleji získat své zákazníky a tím co nejdříve zaplnit nemalé vstupní výdaje pro zprovoznění servisu té či oné značky automobilů, ale tak jako v životě, všechno i zde chce své a svůj čas. Chci tím říci, že když chce budoucí řidič jezdit autem, nic mu v tom nebrání i přes absenci řidičského průkazu do té doby, než se něco stane. Totéž totiž platí i pro vyřizování pravidelných inspekčních prohlídek a garančních oprav firmou, jež autorizaci ještě nemá. Je možná pravdou , že se právě přihlásila do kurzu autoškoly, ale řidičem bude až složí zkoušky a dostane řidičský průkaz. Pro neznalé tak platí, že pokud provede pravidelný servis nebo drobnou záruku firma bez certifikace, okamžitě na vozidle končí garance. Zákazník se bohužel s tímto zjištěním potká až v případě, že následně řeší větší garanční problém a autorizovaný servis provádějící tuto službu je povinen pro schválení garance doložit výrobci spolu s žádostí o vyřízení garance kopie veškerých dokladů o předešlých opravách provedených přesně podle manuálů výrobce, doložených výstupy z testrů, komunikacemi s výrobcem v této věci, popisu vlasního postupu mechanika a jiných dokladů popsaných ve standardech pro vyřizování garančních případů. Nerozumím odvaze staronového ředitele této nově vzniklé firmy s jakou se postavil k této dobře mu známé problematice a tomu jak svým jednáním vystavuje nic netušící zákazníky budoucím problémům. Myslím, že vše chce svůj čas, který ve výsledku může znamenat méně ostudy pro novou firmu.
Rozumím snaze jakéhokoliv nové firmy si stůj co stůj co nejrychleji získat své zákazníky a tím co nejdříve zaplnit nemalé vstupní výdaje pro zprovoznění servisu té či oné značky automobilů, ale tak jako v životě, všechno i zde chce své a svůj čas. Chci tím říci, že když chce budoucí řidič jezdit autem, nic mu v tom nebrání i přes absenci řidičského průkazu do té doby, než se něco stane. Totéž totiž platí i pro vyřizování pravidelných inspekčních prohlídek a garančních oprav firmou, jež autorizaci ještě nemá. Je možná pravdou , že se právě přihlásila do kurzu autoškoly, ale řidičem bude až složí zkoušky a dostane řidičský průkaz. Pro neznalé tak platí, že pokud provede pravidelný servis nebo drobnou záruku firma bez certifikace, okamžitě na vozidle končí garance. Zákazník se bohužel s tímto zjištěním potká až v případě, že následně řeší větší garanční problém a autorizovaný servis provádějící tuto službu je povinen pro schválení garance doložit výrobci spolu s žádostí o vyřízení garance kopie veškerých dokladů o předešlých opravách provedených přesně podle manuálů výrobce, doložených výstupy z testrů, komunikacemi s výrobcem v této věci, popisu vlasního postupu mechanika a jiných dokladů popsaných ve standardech pro vyřizování garančních případů. Nerozumím odvaze staronového ředitele této nově vzniklé firmy s jakou se postavil k této dobře mu známé problematice a tomu jak svým jednáním vystavuje nic netušící zákazníky budoucím problémům. Myslím, že vše chce svůj čas, který ve výsledku může znamenat méně ostudy pro novou firmu.
- merlin
- tel.: 602620817
- auto: RRC 2door, RR 4,4
mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Kdo v ČR mi tedy může vyměnit nefunkční díl, aniž bych přišel o záruku?
Děkuji za validní info.
Děkuji za validní info.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin
Tailored & powered by Merlin
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem ten samy problem- s navijakem rez. a autorizivany mi zaruku neuznal z duvodu, ze je zakazano manipulovat z navijakem vzduchovou pistoli a pri defektu a nasledne vymene se stalo.merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Děkuji za validní info.
V tomto pripadku s autorizovanym souhlasim. Papirova zaruka na auto ti nepomuze, kdyz po kazde vymene rezervy ti ho strhnou pneupistoli... jen jaksi pri koupi jsem to neslysel nebo co a navod jsem taky asi dobre necetl.
Tak si na to D3 kari davejte pozor.
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
a nemá právě na tohle vliv nařízení eu 1400/2002 ??? - že pokud nezávislý servis provede záruční servis dle předpisů výrobce tak importér/výrobce musí tuto záruku nebo připadnou reklamaci uznat ??? http://www.sacr.cz/index.php?show=dokumenty ???? http://dajbych.cz/pub/dopis_k_ukonceni_ ... TMCZ_2.pdf ???KrteP píše:Totéž totiž platí i pro vyřizování pravidelných inspekčních prohlídek a garančních oprav firmou, jež autorizaci ještě nemá. Pro neznalé tak platí, že pokud provede pravidelný servis nebo drobnou záruku firma bez certifikace, okamžitě na vozidle končí garance.
2010 UAZ 3164/2003 UAZ 3160/2000 TLC KZJ95/1979 TLC FJ55/1977 TLC 55/1962 ČZ175
Přes veškerou snahu servisování Land Roverů v ČR to asi příště zkusím v Rakousku.
Garančky můžou být i v cizině ne!?
Garančky můžou být i v cizině ne!?
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- paia
- Kontaktovat uživatele:
asi jo, domácímu to taky dělali teď na Jaguaru ve Vídni. mám pocit, že máte celoevropskou záruku, mně se to naštěstí netýká...
merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Děkuji za validní info.
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
papavel.k píše:merlin píše:mno, to je hezký, mám D3 v záruce. Potřebuji vyměnit naviják rezervy. V AMT, kde jsem servisoval mi řekli, že ho nemají na skladě a je tam už jenom vedoucí.
Děkuji za validní info.již jsem též po navííííjáku rezervy...samo domo a navííííjákuje jak za mlada
ŠIKULA...
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.