Na seriozne spustanie by som volil bud snekovy navijak, alebo taky co ma serioznu brzdu.
Snekovy napr Husky, alebo ramsey
Za navijaky so serioznou brdzou povazujem napr Warn 8274-50( kotucova)
Ostatne navijaky maju spravidla rozpernu konusovu brzdu( neviem ci som to spravne pomenoval) lisiacu sa mozno velkostou a umietnenim. Aj s nimi sa v zasade da spustat, ale moze hrozit, ze brzda zlyha. Urcite by som sa nespustal celu dlzku lana naraz. Navijak s nefunkcnou brzdou je celkom zabava...
Tahanie navijakom
Re: Tahanie navijakom
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Comeup má třeba brzdu klínovou na konci převodovky. Pochubuju, že se dá rozbít.
Jinak sehnatelnější šnek je určitě Superwinch. Ty se dávali na Defíky docela dost dopředu. Už jsem přivezl z anglie asi tři. Jenže ten šnekový je pomalý jako Šnek. Takže než se spustíš z kopce tak ostatní jsou na závodech už na druhém kopci.
K
Jinak sehnatelnější šnek je určitě Superwinch. Ty se dávali na Defíky docela dost dopředu. Už jsem přivezl z anglie asi tři. Jenže ten šnekový je pomalý jako Šnek. Takže než se spustíš z kopce tak ostatní jsou na závodech už na druhém kopci.

K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
... tak tak jak pise Karel ale pokial sa nikam neponahlas tak to ide.Sláma Karel píše:Jenže ten šnekový je pomalý jako Šnek.
... prikladam jedno foto specialu u ktoreho sa zadny navijak pouziva aj na tahanie cez ochranny ram na streche ( vsimnut si hlinikove vedenia )
- Přílohy
-
- IMGP3094.jpg
- (217.58 KiB) Staženo 851 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Len jedna otazocka mimo temu.
Na stranke landroveru som sa docital ze navijak pre defender je ako schvalene prislusenstvo.
Znamena to teda ze ked si ten navijak dam namontovat v servise ze mi ho daju aj zapisat do TP alebo mi daju aspon nejaky papier na zaklade ktoreho si to mozem dat zapisat?
Dakujem
Na stranke landroveru som sa docital ze navijak pre defender je ako schvalene prislusenstvo.
Znamena to teda ze ked si ten navijak dam namontovat v servise ze mi ho daju aj zapisat do TP alebo mi daju aspon nejaky papier na zaklade ktoreho si to mozem dat zapisat?
Dakujem

... ano da sa to zapisat. Ziadaj importera o papier.
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
velmi potesujuca sprava do buducna....
Dakujem

Dakujem