Příspěvek
od Acon » 25 led 2010 09:29
osobné skúsenosti nemám, no po tom čo som sa tu aj na iných fórach dozvedel, viem že BFG AT je istota, ostané experiment. No ak sa nikto neodhodlá na experiment už nikto nikdy neobuje nič iné. BFG (a v iných oblastiach iné značky) dosť profitujú zo všeobecne dobrej skúsenosti užívateľov. Potom môže niekto vyrobiť aj o triedu lepšiu gumu, ale nikto ju nekúpi, lebo všeobecne je jasné, že práve BFG je best TOP. Ja mám momentálne slabú chvílu a som náchylný vyskúšať tú Continental CrossContact AT. Vzhľadom na moje nároky na priechodnosť sa nič zlé nestane ak to nebude úplne to pravé orechové. No kupovať budem až po zime a ako sa poznám, moje nadšenie zvykne časom vyprchať (preto k nákupom pristupujem triezvo a pomaly) a zvolím istotu, čiže BFG.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.