U bot bacha na italské značky (Sidi, Northwave, Agu.....), musí se dobře odzkoušet. Taloši to mají očíslované trochu menší než zbytek světa

. A u dvou ze dvou talošů, jsem měl/mám botu úzkou přes nárt, což se dá vydržet na dvouhodinové vyjíždce, ale né na čtyřhodinové

! Jinak nechci vyzdvihovat Spešla, ale teď fakt musím, boty mají vynikající. Mám Sporty sedm let staré a vypadají pořád jak z regálu. Sucháče, podrážka, švy všechno drží

! Nějakých pět let vozím i Compy, ty jsou trochu odlehčené o polstrování a mají přesku, ale na pohodlí to není poznat.
Ty pedajle jsou úplně stejné jako tyhle
http://www.mall.cz/pedaly/shimano-pd-m5 ... 3godCXcA3w" onclick="window.open(this.href);return false; , akorát mají ten rantl. Tak zvaž jestli ti stojí za ty kačky, je fakt že k tomu kolu se ty z tvého odkazu určitě hodí, navíc se na nich lépe pojede v teniskách, ale mám 520 a už párkrát dostaly "na prdel" a zatím všechno přežily. Jinak určitě nebrat 505-ky

! A hned si na ně někde na krámě kup klíč, dají se krásně servisovat. Ale jestli budeš víc jezdit, tak počítej že za dva tři roky budeš kupovat nové. Japonci

! To už se potom vyplatí koupit něco lepšejšího!
Gumy asi good, já mám vynikající Schwalbe akorát na silničce, ale na MTB je nechci

! Jinak u gum je docela důležitá váha! I blbých sto gramů jde dost poznat.
Co se tlumiče týče, jestli se moc maže pístnice, dělá se na ní vyloženě souvislý film a má hluchý chod, tak je prdlé gufero a běž jim to do krámu otlouct o hlavu! Nějak to teď Lišáci šidí. Kamarád Floata R taky reklamoval! Nadvakrát! A nenech se odbýt. Hoj!