Moderátor: Miky_CZ
Můj rodný kraj ...Miky_CZ píše: jezdili jsme docela hodne, mam na kole vlastne projetou ( ....osoblazsko )
Jó o tomdle taky vím ...Honzan píše:no tak tady si muzes najit vyletu kolik libo, zadavaji to tam primo lidi, takze prijemny...
http://www.cykloserver.cz/cykloatlas/" onclick="window.open(this.href);return false;
Václaf píše:Zdravím,ja také jezdím jen rekreačně,s nikým se nehoním,jezdím svým tempem v hospodě se pak stejně sejdeme všichni
Takle to mám na off a sem spokojenýSafraporte píše: Prý si mám sehnat spolujezdce a jet sám![]()
Sem na tom stejně - třeba se někde potkámeSafraporte píše: Na kolo už se fakt zase těším
kokot jako Ruda co maximálně kolo někde ukrad nebo vyhrál v kartách aby se měl po cestě z hospody o co opírat se řadí mezi bikeri, to já jako biker co v 7.A. dostal Ř.P. na ten cár a od té doby na tom nejel, páč sem zlomil DDR skládačku pučenouAcon píše:Po revolúcii som si kúpil 1. horský ta 12tis čo bola nejaká čínska herka, ale v tom čase bol horský bicykel niečo nevídané. V 92" som si už kúpil celoAL Meridu s výbavou Exage a s tou som toho zažil celkom dosť. Hneď ako mi došla do Bratislavy, išiel som po osi domov do Nitry - 90km. 2x som išiel aj SK maratón čo dnes na horskom nikto nepôjde. V tom čase nás bola 1/2. Jazdil som ale väčšinou po lesoch a horách. Raz sme išli celá partia po osi do Tatier a tam sme jazdili skoro 2 týždne. Ale mnoho víkendov okolo Banskej Štiavnice, SK Raj. No a okolo Nitry samozrejme. Za domom mám pohorie Tríbeč čo je skvelý terén pre horskú cykloturistiku. Dnes už je to horšie. Málo času a veľa vecí, čo by som rád stihol...