ta neni na 14 dnu domawill.26 píše:a co na to segra? že má ale odvahu ti pujčit brouka

Moderátor: Miky_CZ
ta neni na 14 dnu domawill.26 píše:a co na to segra? že má ale odvahu ti pujčit brouka
Takže to parkoviště s Lanďákama máš vlastně jako vrakáč, jo?Miky_CZ píše:ta neni na 14 dnu domawill.26 píše:a co na to segra? že má ale odvahu ti pujčit broukatakze pssst
no pojizdne jsou sice 3 ale jenom moje disco ma papiryKubrtos píše: Takže to parkoviště s Lanďákama máš vlastně jako vrakáč, jo?
Ale ten def V8 papíry máMiky_CZ píše:no pojizdne jsou sice 3 ale jenom moje disco ma papiryKubrtos píše: Takže to parkoviště s Lanďákama máš vlastně jako vrakáč, jo?uz budu muset vyresit toho classica at mam cim jezdit
Hanys_a_Kaca píše:
Ale ten def V8 papíry má
Nj já to tušil. Svý ke svému. Myslím, že ti ladíMiky_CZ píše:abyste se pobavili cim zase jezdim
![]()
ze pry sem kazisvet skoro jako tomas rikal eliott
Hrabě z toho si nic nedělej. Já to mám zase naopak. Skoro všechny, co znám s DII, už aspoň jedno ložisko s nábojem dělali, včetně mě.hrabe píše:..Neznám nikoho s D2kou kdo by tohle řešil,jsem první a modlím se abych s tím lehoučce chroupajícím kolem dojel ve středu k Pešlíkům..
Přesně jak říkáš.visby píše:land rover is often sick, but never dead!
aj moje sa kazi, vrzga a bucha ale co clovek caka ked to nici v terene a na dialnici;-)