vizos píše:Každej má určitě kousek pravdy. Ale abych to taky shrnul. Naprostou souhlasím že bude pár věcí které budou víc namáhány bude to auto víc houpavý a já nevím kdo ví co ještě ....
Ono jenom když dám větší kola než napsaný v techničáku tak už vlastně nemáchám víc díly

.
Tak tak .....
evo828 píše: ja by som to osobne zvysoval iba v pripade ze potrebujem ist rychlejsie po nejakej ceste kde je sanca chytit spodok. na normalne cesty a "normalne" polne cesty ani nie.
Já sem měl tendle pocit akorát na písku .......
merlin píše:Ale aplikace funkčního a odzkoušeného systému nejlépe na dálkové ovládání, to by bylo něco ...
A proto vznikla krabička, která to umí bez toho, abyste museli lehat pod auto...
Takže opět máme na výběr kudy ...
No právě že na dálkové ovládání je ten Matzker ,že dává mylné info jednotce,nemusíš pod auto ale je dražší .....
Tak že když to zhrnu,tak má vyskoušeno jen Radek ( v CZ ) tu dražší variantu . Pravda je ta,že se mi líbí víc,bo jezdí v normálu a zvedá to jen když uzná za vhodné ( právě ta schopnost udržet výšku ve větší rychlosti ). To je ta výhoda,že po normální silnici nepotřebuješ jezdit ve zvýšené tz. off výšce

Namáhání auta při jakékoli takové úpravě je jasná věc .Ale to nebude nic hrozného - viz Radek ....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "