Moderátor: Miky_CZ
Já jsem ty zadní sedačky vymontil a mám s Diskošky takovej pojízdnej gauč. V pohodě se natáhnu takový mobilní PendolinoAnonymous píše: Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.
Anonymous píše:No, na to jak auto velké vypadá je ve skutečnosti dost malé. Věci ze Škodovky nová Octavia z kufru jsem dozadu za sedadla nedostal... Kočár hračky a kufry se tam prostě nedaly narovnat. Také můj kamarád měří 190cm a po 30km řízení ho bolelo za krkem. Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.
Problém je, že k srovnání nemůžeš používat Oktávku, to totiž není moc povedenej kombik. Tam, to německý konstrukter moc nezvládl. Je fakt, že co Discovery chybí na délku a hloubku to dohání výškou.Sam píše:Anonymous píše:No, na to jak auto velké vypadá je ve skutečnosti dost malé. Věci ze Škodovky nová Octavia z kufru jsem dozadu za sedadla nedostal... Kočár hračky a kufry se tam prostě nedaly narovnat. Také můj kamarád měří 190cm a po 30km řízení ho bolelo za krkem. Mám to auto rád, ale odpovídám upřimně.No nevím...mám 190 na 120. Jezdím Oktávkou kombi I a Diskárnou I. V Disko mám jako řidič více místa a i za mnou můžou sedět lidi. V Oktávce se za mnou sedět moc nedá. Když jsem přeskládával plně naloženou Disco na dovolenou do Oktávky - cca 20 % věcí jsme museli nechat doma. Děti (3 ks) to nesly silně s nevolí ... preferují výhradně "Diskošku". Rozdíl je ale v bočním houpání - ve prospěch Oktávky, při sklopení zadních sedaček jdou do Oktávky dál delší věci, 3,5 t ale za Oktávku nepřipojím, 7 lidí tam nedám a v terénu také nic moc .....
Souhlasím, délka na spaní pro dospělého (i při vyndaných sedačkách), to je ztráta kytičky (ale děti tam spějí v pohodě). A na předních? Ujde to, ale nohy si nenatáhnu a polohovací sedačku nemám. V RR P38 si natáhnout nohy lze. Kvalita spaní na cestách je odvislá od únavy. Do budoucna to stejně budu řešit Maggiolinouzbynek píše: .... Je fakt, že co Discovery chybí na délku a hloubku to dohání výškou. Hodně mi vadí, že se v tom nedá spát, kufr je i při sklopených sedáčkách krátkej a na výšku bohužel spát nedokážu.
V Jicine, co ja vim, jezdi alespon tri Disca, ale mjitele osobne neznam. Jinak ja bych Ti rad poslouzil, ale mam FreeAnonymous píše:Díky za názory žádnej Jičíňák se nenašel budu muset vyrazit za adminem můžu ti zavolat na to číslo co je E-shopu musel bych se asi přihlásit na tu SZ.