Ty s tím těsněním naděláš, vždyť je to práce na jedno odpoledneRudaK píše:Aspoň ti ta vrtule neupadne .....Já než jsem ji stačil oddělat,tak mi fouklo těsnění pod hlavou a mám po starostech
a je to v
na chvíli .

Moderátor: Miky_CZ
Ty s tím těsněním naděláš, vždyť je to práce na jedno odpoledneRudaK píše:Aspoň ti ta vrtule neupadne .....Já než jsem ji stačil oddělat,tak mi fouklo těsnění pod hlavou a mám po starostech
a je to v
na chvíli .
eliott píše:Ty s tím těsněním naděláš, vždyť je to práce na jedno odpoledneRudaK píše:Aspoň ti ta vrtule neupadne .....Já než jsem ji stačil oddělat,tak mi fouklo těsnění pod hlavou a mám po starostech
a je to v
na chvíli .
No vidíš, tak možná tvůj motor nedopadne jako Rudovo...Miky_CZ píše:eliotteeeee mas u me minimalne pivo, ono to slo docela lehce kdyz se rvalo na spravnou stranu:-D
a taky jsem zprovoznil ty dva ventilatory klimy a dal je na vypinac
eliott píše:No vidíš, tak možná tvůj motor nedopadne jako Rudovo...Miky_CZ píše:eliotteeeee mas u me minimalne pivo, ono to slo docela lehce kdyz se rvalo na spravnou stranu:-D
a taky jsem zprovoznil ty dva ventilatory klimy a dal je na vypinac
nevadi nakonec se povedlo dekuji za snahu pomoct i to se ceni:-)Milan Disco Rover píše:Tak to jsem rád, že se zadařilo. Mikimu seza mylnou info. M.
Zapínala se mi ihned po zapnutí tlačítka.libovka píše:Hele a na DII TD5 je na chldiči za maskou vrtule na klimu.Má se sepnout hned jak zapnu klimu a nebo je tam čidlo které ní sepne když je potřeba?
MadTom píše:Engine cooling fan control
While the A/C system is on, operation of the electric engine cooling fan, to assist refrigerant condenser operation, is
determined by a combination of vehicle speed and external air temperature. When cooling fan operation is required,
the ATC ECU outputs a cooling fan request to the ECM, which then energises the cooling fan relay. The cooling fan
request is output if vehicle speed is 80 km/h or less while the external air temperature is 28 °C (82 °F) or more. The
request is cancelled, and the cooling fan switched off, if either the vehicle speed increases to 100 km/h, or the external
air temperature decreases to 25 °C (77 °F).
Tohle je z RAVE k Disco2.