To MilošII: Miloši nebyl někdy problém při dvou rezervách, že to zakrývá světla trochu? Nebo nikdo nikdy nikde neprudil?
Moderátor: Miky_CZ
Jak jsem psal mám vzadu 2x 32" kola z větší vzdálenosti světla vidět jsou. V téhle "konfiguraci" s tímhle vyrážím mimo Evropu, Tam nikdo neprudí bo je to všem jedno...ale zatím přes Francii, Itálii, Německo a Rakousko zatím v klidu. http://www.youtube.com/watch?v=KGbwi-1D ... ature=plcp" onclick="window.open(this.href);return false; MIloš II[/quote]Miloš II píše:To MilošII: Miloši nebyl někdy problém při dvou rezervách, že to zakrývá světla trochu? Nebo nikdo nikdy nikde neprudil?
Ne že bych tam vozil kolo od traktoru - normální sériovku. Taky jsem tomu nevěřil. Ale zkroutili se potvory.habakuk píše:Co tam vozíte za kola, že se Vám kroutí panty? Já vozím 245/75 a nepozoruji žádné problémy.
Pokud nastanou kolo půjde na zahrádku. Z čistě praktického hlediska by mě vadilo dvojí otevírání, aby jsem se dostal do kufru.
Měl jsem několik let stejně upravený závěs se stejným kolem (BGF 265/75/16) a vše bylo v poho, ani se na rozdíl od dveří z defa neohly. Neboj se toho.PavelU píše:Nemáš strach, že ti zůstanou zadní dveře v rukách? Není ta rezerva moc těžká na ty dveře?
Už to mám druhý rok, zatím nic nepozoruju. Co jsem vyčetl na UK foréch, tak to vydrží. Samozřejmě mám na rezervě ale hliník...pajam píše:Měl jsem několik let stejně upravený závěs se stejným kolem (BGF 265/75/16) a vše bylo v poho, ani se na rozdíl od dveří z defa neohly. Neboj se toho.PavelU píše:Nemáš strach, že ti zůstanou zadní dveře v rukách? Není ta rezerva moc těžká na ty dveře?