poptávka po zadním pevnosťáku
Moderátor: Miky_CZ
- Kubrtos
- tel.: +420604671119
- auto: D3 trisko Disko
- Kontaktovat uživatele:
poptávka po zadním pevnosťáku
Vypadá to že Drobeček by mohl během měsíce začít jezdit a mám zadní nárazník po rusku na upadnutí. Plastovej tam dávat nechci a tak bych si chtěl nechat poradit co tam dát místo něj.
Máte někdo nějaký zajímavý tip?
Land Rover Discovery II 2,5TD5, -Drobeček
Range Rover L322 3,0D Vouge
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: poptávka po zadním pevnosťáku
rovertym kopia;-)
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Zavolej Land Jirkovi...nabízel mi pevnostňák hotovej z Anglie, cena kolem 9 tis....Kubrtos píše:Vypadá to že Drobeček by mohl během měsíce začít jezdit a mám zadní nárazník po rusku na upadnutí. Plastovej tam dávat nechci a tak bych si chtěl nechat poradit co tam dát místo něj.

EDIT: myslím na DI....ale na DII bude určo taky...

taky jsem se po něm kdysi pídil, tady je malá inspirace, ten britpart se dá sehnat i za míň http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Mě ho dělal Chmelík...... http://www.chmelik.estranky.cz/clanky/discovera-2.html" onclick="window.open(this.href);return false; i zadní.....na dvě rezervy nebo bedna. Miloš II
- Přílohy
-
- zebra1.jpg (163.29 KiB) Zobrazeno 4755 x
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
mám od Toomicha hlinikáč s účinne schovanými svetlami. Fotka o ničom.
- Přílohy
-
- nárazník.jpg
- (192.41 KiB) Staženo 300 x
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Acon
našiel som lepšie foto. Svetlá sú z defa
- Přílohy
-
- PA270071.JPG (67.33 KiB) Zobrazeno 4735 x
-
- PA270072.JPG (71.8 KiB) Zobrazeno 4735 x
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Hmm hmm, tak jsem se chtěl včera cestou na pifko mrknout na Milošovu zebru z blízka a někde běhala.
Každopádně ani Toomich ani ten Milošův odkaz nenabízí na těch stránkách to o čem tu píšete. To máte nějaký podpultovky.

Každopádně ani Toomich ani ten Milošův odkaz nenabízí na těch stránkách to o čem tu píšete. To máte nějaký podpultovky.

- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:

Zeptej se tady .
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =2&t=14677" onclick="window.open(this.href);return false;
Petrr
http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =2&t=14677" onclick="window.open(this.href);return false;
Petrr
- Acon
Akurát ti esvetlá by mohli byť viac utopené. Už som pár krát nacúval do svahu a takto umiestnené svetlá by sa porúčali. Chce to utopiť aspoň 2-3cm.
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Tak to se mi líbí! Jestli to světlo je utopené málo nebo moc, je na bedatu. Záleží na tom, jak hodně chceš utopit blinkr, kterej bude zezadu ze šikma vidět dost špatně. Ten boční vpředu to asi ubliká sám....Kubrtos píše:Dík. To vypadá zajímavě.
Kolik to má stát? Pěkná práce.

Tenhle styl se mi líbí. Chtěl jsem si ho nechat udělat i s předním, ale bohužel na něj nezbylo a už to není prioritou,
protože mám stejně závěs, který potřebuju na Skifa do terénu. Ten je sice dost mohutný a částečně mě limituje, na druhou stranu
ochrání plastový nárazník.
@ Kubrtoš: Kdybys šel do tohohle stylu, popřemýšlej esi si tam nenechat rovnou vyříznout díru na výfuk vyvedený vlevo do boku + jeden nebo dva šekly rovnou na navařených ocích.
@ Visby: Ty ho nemáš z Blavy?

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
1123 USD?, jako nápad to nepadá špatně, možná bych to zkusil naohýbat ze silné pásoviny, nemuselo by to být extra složité, ochránilo by to i zadní blatníky po stranách, mohl by se udělat vývod bokem, oka, cokoliv
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Hezkej nárazník, a ještě víc by se mi líbil, kdyby neměl ty ostré hrany, ale byla by v nich třeba vevařená trubka o průměru tak 25mm. Je to sice trošku víc práce, ale vypadá to potom ještě víc jako plastovej originál. Řešili jsme tak nějaké kryty na antény - první pokus ohýbanej plech - dokulata - dopadlo to hrozně a bylo to šíleně pracné, druhej pokus vevařená kulatina - bylo to těžké, třetí a finální verze je vevařená trubka a v některých místech i podélně rozříznutá.
A podobnej bych chtěl i přední.
A podobnej bych chtěl i přední.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
jo mam ho z ORC, maryan kopiroval presne tento a este ho aj vylepsil (ochrana blatnikov zboku, pokracuje rovno do blatniku kolesa), ivan jezbera mal verziu aj s navijakom. vyzera uplne nenapadne, 9/10 nadsencov ho nerozoznaju od originalu;-)Benjamin píše:Tenhle styl se mi líbí. Chtěl jsem si ho nechat udělat i s předním, ale bohužel na něj nezbylo a už to není prioritou,
protože mám stejně závěs, který potřebuju na Skifa do terénu. Ten je sice dost mohutný a částečně mě limituje, na druhou stranu
@ Kubrtoš: Kdybys šel do tohohle stylu, popřemýšlej esi si tam nenechat rovnou vyříznout díru na výfuk vyvedený vlevo do boku + jeden nebo dva šekly rovnou na navařených ocích.
@ Visby: Ty ho nemáš z Blavy?Nebo to jsi dal jen pro ilustraci podle čeho ho tam vaří?
Jojo jsem si říkalvisby píše:jo mam ho z ORC, maryan kopiroval presne tento a este ho aj vylepsil (ochrana blatnikov zboku, pokracuje rovno do blatniku kolesa), ivan jezbera mal verziu aj s navijakom. vyzera uplne nenapadne, 9/10 nadsencov ho nerozoznaju od originalu;-)Benjamin píše:Tenhle styl se mi líbí. Chtěl jsem si ho nechat udělat i s předním, ale bohužel na něj nezbylo a už to není prioritou,
@ Visby: Ty ho nemáš z Blavy?Nebo to jsi dal jen pro ilustraci podle čeho ho tam vaří?

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
No chtěl jsem hlavně sundat rezervu ze zadních dveří a dát naviják. Pokud chceš jenom nahradi plastovej nárazník bez žádnejch úprav tak hliníkovej..... pokud naviják a rezervu s bednou tak železo a pořádně za zakotvit do rámu a tažnýho. Miloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Kubrtos
- Kontaktovat uživatele:
Pevnostní je od toho že je pevnej.
Ten plasťák jsem dorazil tak že jsem si vylamoval v nějakým křáčí místo na otočení.
Miloš: tu rezervu nechceš na dveřích proč? Vím že máš ty papuče o něco těžší a větší než já, ale ty dveře by to unýst měly, ne?
Naviják vzadu zatím nechci, ale třeba časem přijdu na to že bez něj nemůžu žít.

Miloš: tu rezervu nechceš na dveřích proč? Vím že máš ty papuče o něco těžší a větší než já, ale ty dveře by to unýst měly, ne?
Naviják vzadu zatím nechci, ale třeba časem přijdu na to že bez něj nemůžu žít.