to Jenda Jsou to tyto 3 černé šrouby, kterté jsem nafotil?Jenda píše:Parto je to presne kolem toho,,pantu"okna,tedy pozustatku po pantu.Origo tam neni zadny tmel ale pouze tesneni z papiruTy tri srouby budou urco taky povoleny a jak se to krouti,tak to tesneni nevydrzi.Navic je k tomu sveden okapek pod pred. oknem.Foto snad dodam
![]()
Honza
zatékání po 150-té
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
Du do toho taky
Jestli přestame týct, tak má Jednda u mně ..... no párek v rohlíku 

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Dlouho jsem tu nebyl,takze bych jen rad potvrdil ze na tech fotkach to je ono ale doporucuji uplne rozebrat,ocistit,zatmelit,sesroubovat a nejak povrchove osetrit.Ja to prestriknul tokovym spesl voskem od mercedesu
Vysledek je ,ze jedina louzicka kterou tam mam je pod pedalem spojky ale to uz je na jiny tema
Takze to bylo ono a fakt uz tam netece
Honza

Vysledek je ,ze jedina louzicka kterou tam mam je pod pedalem spojky ale to uz je na jiny tema

Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- Honza_offroad
- tel.: 724 007 163
- auto: D2,D3,Def portal
- Kontaktovat uživatele:
Tak panove, diky diky za vase rady. Pricinou meho zatekani je taky tesneni pod pseudo panty okna. Zatim jsem to jeste neopravil, ale kdyz vim, kudy zateka, tak uz jsem klidnejsi...
H.

H.
Prodej doplňků pro 4x4, profi Diagnostika LR, individuální úpravy výkonu, immo, omezovačů, EGR a pod...
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
www.toomich.cz www.adventure-land.cz
Loužičku pod spojkovým pedálem mám už asi 6 let.Ale když ta demontáž hlavního válce je tak kravská práce.Jenda píše:Dlouho jsem tu nebyl,takze bych jen rad potvrdil ze na tech fotkach to je ono ale doporucuji uplne rozebrat,ocistit,zatmelit,sesroubovat a nejak povrchove osetrit.Ja to prestriknul tokovym spesl voskem od mercedesu![]()
Vysledek je ,ze jedina louzicka kterou tam mam je pod pedalem spojky ale to uz je na jiny temaTakze to bylo ono a fakt uz tam netece
![]()
Honza

- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Jakou máte kdo zkušenost se zatékáním ve středu čelního okna (spoj gumy) a "pod" tělem ostřikovače ?
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Dano, vždyť jsem to tam napsal. Jak je "tělo" tryska ostřikovače a je to zašroubované do karoserie. Tak jestli tam třeba není nějaké to "bolavé" místo na zatékání. Nikdy jsem to ještě já osobně neviděl rozdělané, tak jestli tam nejsou např. plechy přez sebe, nějaký spoj...zřejmě, mně tam zatéka.DanoDEF píše:... kde ???MOPADŽI píše:Jakou máte kdo zkušenost se zatékáním ve středu čelního okna (spoj gumy) a "pod" tělem ostřikovače ?
Potom, jak je těšnící guma kolem okna. V jeho spodní části je spoj, té gumy. Teče vám tam někomu ?
Jak to máte ošetřené/vychytané ?
okolo trysky asi nie je tam tesnenie.MOPADŽI píše:Dano, vždyť jsem to tam napsal. Jak je "tělo" tryska ostřikovače a je to zašroubované do karoserie. Tak jestli tam třeba není nějaké to "bolavé" místo na zatékání. Nikdy jsem to ještě já osobně neviděl rozdělané, tak jestli tam nejsou např. plechy přez sebe, nějaký spoj...zřejmě, mně tam zatéka.DanoDEF píše: ... kde ???
Potom, jak je těšnící guma kolem okna. V jeho spodní části je spoj, té gumy. Teče vám tam někomu ?
Jak to máte ošetřené/vychytané ?
... tecie cez "klapky"
... tecie cez spoj medzi ramom okna a prepazkov
... tecie cez popraskane tesnenie okna
... tecie cez tesnenie dveri jak su zahyby
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Pretesneny pravy pant na okne a panove opravdu netece!!!!!!! To byla jedina vec ktera mi na tomhle auti vadila. Nyni jsem spokojen. Diky vsem za rady. L.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- MOPADŽI
- Kontaktovat uživatele:
Přetmeleny panty a spoj gumy kolem okna a.....NETEČE !!!
Jendo, jsi genius
Tolik lidí to řešilo, a po dlouhé roky a česká hlava, na to přišla po dvou letech, co je majitelem Defíka
Jendo, jsi genius

Tolik lidí to řešilo, a po dlouhé roky a česká hlava, na to přišla po dvou letech, co je majitelem Defíka

- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
...dekuji
Vetsina veci ke kterym pri hledani dochazim je dilem nahody a dilem selskeho rozumu.Uz dlouho remeslo automechanika nedelam ale sem tam me to ba
To Mopadzi,Jardo jukni se prosim do SZ.Dik.
Honza

Vetsina veci ke kterym pri hledani dochazim je dilem nahody a dilem selskeho rozumu.Uz dlouho remeslo automechanika nedelam ale sem tam me to ba

To Mopadzi,Jardo jukni se prosim do SZ.Dik.
Honza
It´s not broken, it´s british !
Čím tmelíte ty panty? Je mi jasné, že tmelem, ale máte nějaký tip na konkrétní přípravek? Je tepleji, tak bych to pořešil.MOPADŽI píše:Přetmeleny panty a spoj gumy kolem okna a.....NETEČE !!!
Jendo, jsi genius![]()
Land Cruiser 80 Moby Dick 96
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil
HiHiHiLux nesmrtelný stroj 95
kdo nerozumí srandě, ten nic nezažil