New Land Rover LR4

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

Re: New Land Rover LR4

#41 Příspěvek od MOPADŽI » 09 říj 2009 10:43

Neboj DIII od roku 06 a tedy tvá DIV, jsou již vychytané a tedy po "porodních" bolestech. Nepředpokládej tedy problém.
Co se týká elektroniky, nezáleží podle mne na značce auta. Všichni totiž používají Valeo, Bosch, Magneti Marelli, tedy, všichni mají stejné díly, včetně japonců, montovaných v Evropě, potažmo USA.
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

PavelU
tel.: +420 603716996
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od PavelU » 09 říj 2009 10:59

Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky... :mrgreen: to zase dostanu kapky od Rudy
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4

moon13

#43 Příspěvek od moon13 » 09 říj 2009 11:05

Tomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.
Ty s tím hned vyrazíš přes les???? :shock: Kdybych měl takhle novou offroadovou limuzínu, tak bych do toho nešel.
Minimálně dva roky by to byla leštěnka... a to bych si užíval. Jestli vlítneš hned do lesa tak seš borec!
Já mám Frí 2 r.v. 12/2007 a něco jako terén to auto poznalo až za rok a půl.
Když jsem pak v lese slyšel to pištění větviček, jak se otírají o karoserii, tak mě z toho stály chlupy hrůzou!!! :Ja blb:
Teď už je to trochu jinak a přesto mě tady všichni nadávají, že to auto nemám v terénu ničit.
Ale já si myslím, že to neničím. Mám přece LR a ne Hyundai SantaFe :D Občas s tím někde vyjedu, to je všechno.
No to je všechno, co jsem chtěl napsat, nějak jsem se chytil :mrgreen:
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

moon13

#44 Příspěvek od moon13 » 09 říj 2009 11:07

PavelU píše:Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky... :mrgreen: to zase dostanu kapky od Rudy
:ty jeden...:

moon13

#45 Příspěvek od moon13 » 09 říj 2009 11:09

Tomik píše:Jo, to bude Ježíšek z říše snů. Tak se snad nepodělá nějaká elektronická vychytávka hned druhej den poté, co to přivezu :( To by pak byly teprve Vánoce :lol: :shock:
No každopádně to bude mazec, jsou to krásný auta. Celou tu dobu, od začátku až doteď.
Až tě někde uvidím, tak spolknu jazyk :D

Tomik
auto: D IV 3,0 HSE

#46 Příspěvek od Tomik » 09 říj 2009 11:28

moon13 píše:
Tomik píše:Pánové, dobrý večer. Jsem tady novej. Ale musím to napsat. Splnil jsem si klukovskej sen a minulý týden objednal nové D4 s tím krásným třílitrem šestiválcem co má krouťák 600 Nm. Doteď jsem válčil s Pajerem, ale Disco je pro mě Disco, i když se tím asi pouštím do největšího dobrodružství svýho života (servis, náhradní díly, situace s importérem atd.). Ale když on je to takovej mazel, už se těším, až s ním vyrazím poprvé na ryby a vezmu to zkratkou přes les A taky na to, až ho vezmu na pravidelnou každoroční cestu k polárnímu kruhu v Norsku. Tak, pokud vám to nebude vadit, bych se k vám přidal na občasný pokec, i když auto bude "až / už" v prosinci.
Ty s tím hned vyrazíš přes les???? :shock: Kdybych měl takhle novou offroadovou limuzínu, tak bych do toho nešel.
Minimálně dva roky by to byla leštěnka... a to bych si užíval. Jestli vlítneš hned do lesa tak seš borec!
Já mám Frí 2 r.v. 12/2007 a něco jako terén to auto poznalo až za rok a půl.
Když jsem pak v lese slyšel to pištění větviček, jak se otírají o karoserii, tak mě z toho stály chlupy hrůzou!!! :Ja blb:
Teď už je to trochu jinak a přesto mě tady všichni nadávají, že to auto nemám v terénu ničit.
Ale já si myslím, že to neničím. Mám přece LR a ne Hyundai SantaFe :D Občas s tím někde vyjedu, to je všechno.
No to je všechno, co jsem chtěl napsat, nějak jsem se chytil :mrgreen:
No jo no. Už jsem si zvykl z Pajera, to jsem měl taky jako leštěnku až do okamžiku, kdy jsem se na...., že zaparkuju teréňák kilometr od vody a k vodě jdu s báglama a prutama pěšky, abych to nepoškrábal. jde o prvních pár škrábanců a pak už to jde :D Jinak, stejně s tím bude jezdit i manželka, a je lepší si to poškrábat sám a v terénu, naž koupit první ránu na parkovišti u obchoďáku :lol: :lol:

Tomy
tel.: 0907717858
Kontaktovat uživatele:

#47 Příspěvek od Tomy » 09 říj 2009 15:58

Už som sa previezol, prvé dojmy sú úžasné. Auto ide krásne, je tichšie ako predošlé. Interiér pôsobí podstatne kvalitnejšie ako pri predchádzajúcej verzii. Čo je však dôležité, treba byť opatrný pri výbere farieb, lebo to dokáže byť v interiéri pekný bordel a nie je problém vyrobiť 7 odtieňov len okolo rádia.
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#48 Příspěvek od RudaK » 10 říj 2009 11:29

PavelU píše:Přesně jak píše Mopadži, všechny ty nové auta narvané elektronikou jsou mrdky... :mrgreen: to zase dostanu kapky od Rudy

Se furt bojíte té elektroniky....... :ty jeden...:
Proč využíváte ostatních elektronických blábolů ( např. plateb kartamy,převodem atd. :coze: digi televize nevýmaje :wink: )
Chápu že ortodoxní nosí peníze :shock: a předávají je osobně :coze: a najdou se i ultras,kteří neposlouchají hudbu s jakýchkoli nosičů,rádia a vizuální ( digitální ) přenos televizí nechtějí !

p.s. Mě to jezdí a funguje ( zatím ). Jedinnou poruchu,kterou sem na D III měl,byla mechanická :Sorry: . S těch neelektronických mě bolí záda :mrgreen: .
Zlaté polonápravy a vzduch,kterým je D III vybavená :Pohoda: " Howk "
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

merlin
tel.: 602620817
auto: RRC 2door, RR 4,4

#49 Příspěvek od merlin » 10 říj 2009 14:55

jj, souhlas s Rudou. Auto vyrobené do terénu tam má jet. Jinak stačí kdejaký SUV.
RRC 2 door, RR L322 4.4 V8 JAG
Tailored & powered by Merlin

papavel.k

#50 Příspěvek od papavel.k » 13 říj 2009 16:32

čoveče kucí toho naděláte...já bych na novou stejně neměl, tak mne ty Větvičky tolik nebolí (jenom mne píchá u srdce, že mi ji NEKLAN předával jak novou :wink: a pak jsem ji ani nestihl umýt z hub, než jsem dojel na Valachy :Sorry: :Sorry: :Sorry: ), ale když na ryby tak nahazovat z okýnka :mrgreen: a na houby tak z auta :mrgreen: (dá se jet i v noci mám to vyzkoušený :mrgreen: )
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

Tomik

#51 Příspěvek od Tomik » 13 říj 2009 16:54

papavel.k píše:čoveče kucí toho naděláte...já bych na novou stejně neměl, tak mne ty Větvičky tolik nebolí (jenom mne píchá u srdce, že mi ji NEKLAN předával jak novou :wink: a pak jsem ji ani nestihl umýt z hub, než jsem dojel na Valachy :Sorry: :Sorry: :Sorry: ), ale když na ryby tak nahazovat z okýnka :mrgreen: a na houby tak z auta :mrgreen: (dá se jet i v noci mám to vyzkoušený :mrgreen: )
Jojo, nahazovat z okýnka, to mám přesně v plánu :lol:
Jenom v tom Norsku bych potřeboval verzi D IV. pro mořskou plavbu, a tam ještě LR nedošel.
Jedna otázka na okraj, neslyšel jste někdo něco o výběru nového importéra pro ČR? Slyšel jsem, že jednou z variant je to, že si to v ČR vezme na triko Rakouskej importér. Anebo LR bude i nadále ČR trh brát za něco, co je pod úrovní jejich zájmu?

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#52 Příspěvek od Zanzibar » 30 říj 2009 09:55

Kamarád dostal možnost si v nové práci vybrat auto a jelikož potřebuje něco "trochu" do terénu, co utáhne 3,5 t vlek, tlačím ho do DIV, když už nechce Defa. Tvrdí, že se nedá v ČR objednat. Odkud ji máš ty ? Prosím o pomoc, jinak si nechá koupit nějakou rejži. A to bych s ním musel přestat kamarádit :mrgreen:
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

Stavros
tel.: 603145905
Kontaktovat uživatele:

#53 Příspěvek od Stavros » 30 říj 2009 10:02

ja bych chtel taky takovou práci
Doprava zboží a doplňků z a do Evropy - http://www.complexcargo.cz
tel:603145905
complexcargo@razdva.cz

Zanzibar
tel.: +420602286657
Kontaktovat uživatele:

#54 Příspěvek od Zanzibar » 30 říj 2009 10:12

Já asi nee. Majitel firmy je Němec, žijící v ČR cca 18 let, nemluvící česky s českou manželkou. Něco je divně :x Navíc ho znám.......
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)

kamca
Kontaktovat uživatele:

#55 Příspěvek od kamca » 30 říj 2009 23:45

Tady si muzete uz pocist prvni dojmy http://www.disco3.co.uk/forum/

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#56 Příspěvek od RudaK » 31 říj 2009 18:16

kamca píše:Tady si muzete uz pocist prvni dojmy http://www.disco3.co.uk/forum/

To bych musel umět " anglánsky " :cry:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Keram
auto: BMW
Kontaktovat uživatele:

#57 Příspěvek od Keram » 31 říj 2009 19:19

Tady tu fotku jsem sem prostě musel dat, kdo najde 10 rozdílů :idea: :D
Přílohy
D3 a D4.jpg
D3 a D4.jpg (158.69 KiB) Zobrazeno 5120 x

Tomik

#58 Příspěvek od Tomik » 02 lis 2009 13:38

www.houseofengland.cz, už jsem byl tak vypruzenej situací s českým importérem, že jsem si zamailoval do LR UK a světe div se, ozval se mi šéf Operations pro Evropu jakýsi Jason M. Dalton a ten mi potvrdil, že ofiko dneska do ČR auta přes jejich rakouského importéra. A tyhle kluci z Brna, co kdysi byli zaměstnanci AMT Morava (ale několik známých mě ubezpečovalo, že s AMT nemají krom dřívější práce nic společného :-)) vozí nový LR právě od rakouského importéra. Takže tam. Nechtěli žádnou smrtelnou zálohu, auto od objednání - by mělo být - do 3 měsíců. Uvidíme, jaká bude realita všedního dne. A jinak kde objednat LR - tak co já vím, všichni dosavadní dealeři (kromě již zkrachovalého AMT, dej mu pánbůh věčnou slávu) standardně auta objednávají (většinou z Rakouska) a dodávají. Není v tom žádný problém. Takže Liberec, vrchlabí, Brno, Jihlava atd. atp.

Zanzibar píše:
Kamarád dostal možnost si v nové práci vybrat auto a jelikož potřebuje něco "trochu" do terénu, co utáhne 3,5 t vlek, tlačím ho do DIV, když už nechce Defa. Tvrdí, že se nedá v ČR objednat. Odkud ji máš ty ? Prosím o pomoc, jinak si nechá koupit nějakou rejži. A to bych s ním musel přestat kamarádit :mrgreen:

MRAK

#59 Příspěvek od MRAK » 03 lis 2009 17:06

PĚKNÝ KOLA NA TÝ D3 , KUA :-) MOC PĚKNÝ .....
KDES VZAL TU FOTKU?
LR DISCOVERY 3 2,7HSE (prodaná kamarádovi)
RR SPORT 3.0 SDV6 HSE (leštěnka)

Keram
auto: BMW
Kontaktovat uživatele:

#60 Příspěvek od Keram » 03 lis 2009 17:08

MRAK píše:PĚKNÝ KOLA NA TÝ D3 , KUA :-) MOC PĚKNÝ .....
KDES VZAL TU FOTKU?

http://www.disco3.co.uk

Odpovědět