Honzan píše:po pravde mi neni jasne, na co, krome geocachingu vozit na kole gps na takovyhle sranda vyjizdky po okoli...

Moderátor: Miky_CZ
Honzan píše:po pravde mi neni jasne, na co, krome geocachingu vozit na kole gps na takovyhle sranda vyjizdky po okoli...
RudaK píše:Honzan píše:po pravde mi neni jasne, na co, krome geocachingu vozit na kole gps na takovyhle sranda vyjizdky po okoli...přece ze srandy
já si nebudu kupovat tu nemapovou,když mám mapovou
podle mě by to byly vyhozené prachy - aby tam ta mapa nebyla je jednoduché taky - stačí jedno zmáčknutí jedné ikonky
Šlapal jsi, nebo ti jen dělalo podpěru při cestě zpět?hunting-cz píše:Tak dnes sem větral kolo...![]()
ja som to mal dnes rano prehodene, na bajku cestou domov som triezvelhunting-cz píše:Nejdřív makačka pak chlastačka![]()
Jo o tom jsem slyšel... Rudo, ale Skot není MeridaRudaK píše:Jedu! Venku je léto a u BVV v Brně je předváděčka SCOTTu - tak tam hodím voko,jak pojedu okolozimu nemám rád
už kvůli tomu bílýmu sajrajtu a kose ....
cervenej je nastaveni intenzity propedalu a modrej si nejsem jistej - myslim ze je to interni nastaveni velikosti vnitrni vzduchove komoryJenda píše:Dovolil jsem si sem dat foto pro JohnyhoR.Resim jen ty hyeroglyphi na tlumici.Cerveny a modry.
H.
modry byva compression tune...Honzan píše:cervenej je nastaveni intenzity propedalu a modrej si nejsem jistej - myslim ze je to interni nastaveni velikosti vnitrni vzduchove komoryJenda píše:Dovolil jsem si sem dat foto pro JohnyhoR.Resim jen ty hyeroglyphi na tlumici.Cerveny a modry.
H.