Neboj Jardo, už tě určitě dohnalMOPADŽI píše:Cyrdo, už to auto zvaž![]()
Ty kila mě zajímají.

Neboj Jardo, už tě určitě dohnalMOPADŽI píše:Cyrdo, už to auto zvaž![]()
Ty kila mě zajímají.
A míst toho dáš jiný nárazník a jiný naviják a ušetříš 5 kgcyril píše:Teď budeme dělat v autě 2/3 spaní a sundávat přední hovadovní nárazník s Ramseyem. Tím mi také spadne kil! Vůbec bych se totiž Jardo nedivil, kdybych byl díky navijáku a nárazníku už dávno těžší než ty. Vždyť jenom Rollcage má asi 160 kilo.
8!eliott píše:A míst toho dáš jiný nárazník a jiný naviják a ušetříš 5 kgcyril píše:Teď budeme dělat v autě 2/3 spaní a sundávat přední hovadovní nárazník s Ramseyem. Tím mi také spadne kil! Vůbec bych se totiž Jardo nedivil, kdybych byl díky navijáku a nárazníku už dávno těžší než ty. Vždyť jenom Rollcage má asi 160 kilo.![]()
Když já jsem strašně staromódní..DanoDEF píše:ked vymenis ocelove lano za syntetiku usetris dalsich 5kg
To děláš dobře, sice něco váží, ale je na něj spoleh a předevšímcyril píše:Když já jsem strašně staromódní..DanoDEF píše:ked vymenis ocelove lano za syntetiku usetris dalsich 5kg. Železo je železo. Ale zvážím to.
Já mám obě výhody, proto jsem sólo vlákno nezakládalHanys_a_Kaca píše:si připadám méněcenej. v tomhle vláknu jde o to, kdo ho má těžšího, a v madtomově o to, kdo ho má delšího.
neboj ty máš zas nejdelší výdržHanys_a_Kaca píše:si připadám méněcenej. v tomhle vláknu jde o to, kdo ho má těžšího, a v madtomově o to, kdo ho má delšího.