..po přepisu auta sem hodil značku za přední sklo a když mě míjeli ochranáři divně se dívali a pustili majáčky tak mi bylo jasné co se děje než to otočili já už byl v boční uličce tak nevím jak by to dopadlo ale příjemně mi nebylo

Neopravil...ale postavil se novej...mikihran píše:A vidím,že se opravil i dvoreček,střecha atd.Sousedka umřela,nebo dala pokoj
Neboj, na druhy strane objektu se uz to, co se pred tim zdalo dobry, zase rozpada. Je to holt velky a prace je bez konce. A stejne je mi to uz maly.will.26 píše:Cyryle jak tak mužeš žít když už máš všecko? (takové hezké)
Zrovna včera jsem koukal na netu, že je Puma zadaná... a dnes už je pryčcyril píše:Pánové díky. Ve čtvrtek odjela Puma, tak se zase trochu místa uvolnilo.![]()
Jinak k tématu vlákna. O víkendu jsem najel asi 400 km. Byli jsme na Sázavě na dětským táboře a trochu si zalítat nad řekou Sázavou...
Tam jsem jel po okreskách, v klidu...zpátky po dálnici. Spotřeba včetně velkého Barouda (střešní stan) se drží při normální jízdě do 12L /100km !!!! Maximálku jsem včera pokoušel na dálnici....jet víc jak GPS 133km/h jsem se ale bál. Chystáme se teď na offroad a paramotorový týden do Rumunska, tak bych na poslední chvíli nerad něco urval. V každým případě mi to takhle stačí. Čekal jsem, že to s tím automatem a takhle naložený bude ještě o něco víc.