Zdar, právě s vozíkem jsem potkal Rosiho, ale Rosi teda v tom vozíku nebyl, jel na svým celopéruHonzan píše:ja vim, ze s tim spousta lidi jezdi... jen ja bych do toho dite neuvazal - videl jsem jak pani neudrzela s takovouhle sedackou a ditetem rovnovahu a po te co hlavicka spiciho prcka trefila zem (nastesti mel helmicku, ktera ovsem narazem praskla...) tak bych nemel odvahu prcka takto vozit... popremyslel bych radeji nad vozikem se kterym mam dobre zkusenosti...
Kolik je tady " Bikerů "
Moderátor: Miky_CZ
Re: Kolik je tady " Bikerů "
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
Jsem taky pro vozík. Najezdil jsem s ním stovky km i s dvěma prcky cestou necestou. Měl jsem i sedačku, ale od koupi vozíku jsem ji nepoužil. Bál jsem se na lesních cestách.
Ve vozíku si dítě v pohodě zdřímne, dá se v něm velmi dobře regulovat teplota - dítě ani nemrzne a ani se nepeče.
Po mých zkušenostech se sedačkou a s vozíkem mám jasno - jednoznačně vozík.
Ve vozíku si dítě v pohodě zdřímne, dá se v něm velmi dobře regulovat teplota - dítě ani nemrzne a ani se nepeče.
Po mých zkušenostech se sedačkou a s vozíkem mám jasno - jednoznačně vozík.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Chariot mame uz 3 roky,takze vim o cem je rec. Tu sedacku chtela zena, tak ji to budu muset rozmluvit;-)
H.
H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Máme vozík a nedám na něj dopustit. Ještě si velice živě pamatuji, když moje máme vezla na sedátku moji mladší sestru a po najetí do díry na silnici šli obě na asfalt. Podle mě se prostě z kola občas spadne.
A když jsme malou vozili po Šumavě ne vozíku, tak buďto chrněla na hrbatých cestých, kde to houpalo, nebo na rovných povzbuzovala, že jedeme pomalu.
A když jsme malou vozili po Šumavě ne vozíku, tak buďto chrněla na hrbatých cestých, kde to houpalo, nebo na rovných povzbuzovala, že jedeme pomalu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Tak jsem vcera vyjel s chariotem na vylet a i pres 16kg zatez + odrazedlo to bylo vlastne zase fajn. Jen ty krpali byli tezsi ale dost toho ujela na svem ,,biku".
Asi skusim prejit na 14" kolo.
Ted jeste jeden dotaz, neb nechci do teleskopicke sedlovky vrazet velky penize, stacilo by neco takoveho ,
http://sedlovky.heureka.cz/xlc-sp-t03/
Teleskopicka sedlovka by se mi na sjezdy hodila,tohle bych asi uzil dost. Neprijde mi to jako zbytecna vec na tezsi sjezdy.
H.
Asi skusim prejit na 14" kolo.
Ted jeste jeden dotaz, neb nechci do teleskopicke sedlovky vrazet velky penize, stacilo by neco takoveho ,
Teleskopicka sedlovka by se mi na sjezdy hodila,tohle bych asi uzil dost. Neprijde mi to jako zbytecna vec na tezsi sjezdy.
H.
It´s not broken, it´s british !
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Taky teď po teleskopech koukám, ale tak nějak z diskuzí na internetu jsem pochopil že jsou poruchové více či méně všechny a že jestli nějakou, tak Rock Shox Reverb, nebo některou Kind Shock. A to jsou pálky ! Takže se asi bez ní obejdu! O té z odkazu jsem četl akorát že 100mm zdvihu je málo (nevím, mi by to asi stačilo) a že snad těžším kouskům se kazí (chytají vůle a nedrží v horní pozici).
Měl jsem Fox DOSS se systémem CTD. Fungovala dobře, bohužel byla jedna s nejdražších... ale taky v ní pořád něco cvakalo. V podstatě při každém sedu to tak dělalo, jsou tam prý nějaká ložiska a dělají to všechny.Johny R píše:Taky teď po teleskopech koukám, ale tak nějak z diskuzí na internetu jsem pochopil že jsou poruchové více či méně všechny a že jestli nějakou, tak Rock Shox Reverb, nebo některou Kind Shock. A to jsou pálky ! Takže se asi bez ní obejdu! O té z odkazu jsem četl akorát že 100mm zdvihu je málo (nevím, mi by to asi stačilo) a že snad těžším kouskům se kazí (chytají vůle a nedrží v horní pozici).
A jak píšeš, tak Reverb je prý nejlepší, ještě pak Crankbrothers. V jednom z čísel iVelo (11/2012) mají dobrý test asi 10 sedlovek, tam je to všechno dobře popsaný a otestovaný. http://www.floowie.com/cs/zobrazeni/velo-112012
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6
- MIROFF
- tel.: +421915833118
- auto: Discovery 300 Tdi
Mesto Prešov sa zapojilo do celoslovenskej akcie " Do práce na bicykli ". Do 27.4.2014 je možnosť sa registrovať. Podrobnosti sú uvedené v odkaze: http://www.presov.sk/portal/?c=12&id=22193
Miro
Miro
Always Look on the Bright Side of Life...
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
teleskopicka sedlovka je najlepsi vynalez po odpruzenej vidlici!Jenda píše:Ted jeste jeden dotaz, neb nechci do teleskopicke sedlovky vrazet velky penize, stacilo by neco takoveho ,
H.
s packou sa neda dat dole/hore bez zastavenia, o nastaveni pocas jazdy na nejakom rozbitom terene ani nehovorim.
ja mam reverbu uz nejaky rok a radsej by som presedlal na pevnak ako sa jej zbavit;-)
- IvanM
- tel.: 603158801
- auto: DEF110
- Kontaktovat uživatele:
Zdar, trochu to oživim o můj novej kousek a trochu jiný pojetí bajkování...
Po loňských zdravotních problémech nemůžu na běžky, tak jsem vymejšlel co budu v zimě dělat no a napadlo mě kolo 5" gumy na 100mm ráfcích a hra s tlakem
A jsem spokojenej
I.
Po loňských zdravotních problémech nemůžu na běžky, tak jsem vymejšlel co budu v zimě dělat no a napadlo mě kolo 5" gumy na 100mm ráfcích a hra s tlakem
A jsem spokojenej
I.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
Fat bike je parada!
da sa s tym slapat aj v hlbokom snehu?
da sa s tym slapat aj v hlbokom snehu?
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to prašan tak jo, jinak nic moc. Je to spíš na uježděnej/udupanej sníh. Jinak to stojí moc síly.visby píše: da sa s tym slapat aj v hlbokom snehu?
- visby
- Kontaktovat uživatele:
aspon dole kopcom to ide?;-)IvanM píše:Pokud je to prašan tak jo, jinak nic moc. Je to spíš na uježděnej/udupanej sníh. Jinak to stojí moc síly.
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Dole kopcom to ide:-) někdy až moc... a taky neni vidět co je pod sněhem, takže sem tam nastanou komický situace.
Nicméně na blbnutí je to supr a na celodenní vejlet taky. Akorát kdekoliv zastavim, tak pořád vysvětluju co a jak atd... Negativní reakce od okolí zatim žádný.
Nicméně na blbnutí je to supr a na celodenní vejlet taky. Akorát kdekoliv zastavim, tak pořád vysvětluju co a jak atd... Negativní reakce od okolí zatim žádný.
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Paráda! Nakupovals přímo od Surlyho za států?
- visby
- Kontaktovat uživatele:
pisem na zoznam - musim skusit;-)
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Nakupoval jsem v Německu, Hibike.deJohny R píše:Paráda! Nakupovals přímo od Surlyho za států?
I.
- IvanM
- Kontaktovat uživatele:
Doporučuju. Jezdim na něm i teď, když se jedu projet s dětma. Je to dobrej trénink, pak přesedneš na AM a připadáš si jak na časovkářskym speciáluvisby píše:pisem na zoznam - musim skusit;-)
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
A na sněhu se s tím jezdí s hůlkama nebo bez hůlek? Jsem si kdysi něco podobného na chvilku půjčil v Beskydech a ono to bylo doopravdy zábavné, hlavně když mě vytahovali kamarádi ze závěje, kde tak nějak nebyla vidět asi 2m hluboká díra, zafoukaná sněhem. Prej že to byla past na mamuta a chytil jsem se já.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
ad levny teleskop - pouzivam uz 2 sezonu tohle: http://www.forca-sports.de/2014/04/08/u ... telstutze/ delaji to na tajvanu, nakup pres ebay...
Cista mechanika (dole pruzina, zezadu kolicek na pruzine a lanko na odjisteni), zadny komplikovany systemy, specificky zpusob ovladani ale na ten si staci zvyknout... Za 100e jsem spokojeny... s moji vahou pres 100 kg to zatim slusne drzi, jen plastovy voditka jsou trosku osoupany, nicmene pokud zacne drhnout, staci ji rozmontovat, vycistit, odstranit pripadne otrepy a za 15 minut je po repasi...Ma 3 polohy, stredni by mohla byt o 2 cm vys, ale se da pouzit na trailu kde je potreba si prislapnout... V podstate je to kopie americke gravity dropper...
Cista mechanika (dole pruzina, zezadu kolicek na pruzine a lanko na odjisteni), zadny komplikovany systemy, specificky zpusob ovladani ale na ten si staci zvyknout... Za 100e jsem spokojeny... s moji vahou pres 100 kg to zatim slusne drzi, jen plastovy voditka jsou trosku osoupany, nicmene pokud zacne drhnout, staci ji rozmontovat, vycistit, odstranit pripadne otrepy a za 15 minut je po repasi...Ma 3 polohy, stredni by mohla byt o 2 cm vys, ale se da pouzit na trailu kde je potreba si prislapnout... V podstate je to kopie americke gravity dropper...
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D