Píšou že to má 10kg, což je jako když si tam dá někdo velký kola, takže by to nemuselo bejt tak hrozný. Eště je varianta vyrobit to z hliníku, ale kdo by se s tím ondil.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Akorát nevím, k čemu to tam bude? Podle obrázku jako kryt diferenciálu asi dobré, ale na trubkách nápravy podle mě k ničemu, teda maximálně jako ochrana proti otěru. Nějak si vzhledem k dírám co tam jsou nedovedu představit, že to něčemu zabrání, když nápravou štrejchnu o šutr. To už spíš ochranu diferáku a obou tyčí řízení.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Mě to přijde jako ochrana difu a těch trubek dobrý. Vzhledem k tomu, že je to uchycený v oblasti předních ramen tak tam pevnost bude, a na nějaké šoupání po šutrech či mírné nárazy mi to přijde bytelný. Hmotnost je samozřejmě diskutabilní.
Deformační zóna Defendera je vozidlo stojící před ním.
Jsem to nemyslel tak, že by se to neudrželo na nápravě, ale že se to při nárazu akorát zdeformuje. Na malý nárazy ty trubky nejsou potřeba chránit, a na velký to nepomůže. Takže ochrana proti otěru.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Každý neodpružený deko na podvozku je podle mě nesmysl. Ale jako ukázka práce, že to někdo umí vyrobit je to pěkný. Velký kola smysl mají, zvednou celý podvozek....světlou výšku. Tohle ji dokonce i nepatrně snižuje. Já bych si to nekoupil.