Moderátor: Miky_CZ
Luboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
Aha?! Tak mu v Pondělí zavolám. Díky Rudo.RudaK píše:Luboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
Luboši Stavros je s Fojtovic cca 33km od Cvikova.Asi ?
Sakra, minulý víkend jsem tam zrovna bylLuboš M. píše:Kluci není někdo od České Lípy a nebo Liberce?Nebo ještě lépe od Cvikova? Potřeboval by něco dovézt a nechci to posílat poštou (mobilní chlazení na pivocca 30x30x50cm). Nebyl by někdo od té dobroty? Dovoz do místa bydliště zajistím a platím flašku za ochotu. Díky Luboš
Aaaa ty si z Pistan? To je po trase.Truck Rover píše:nooo super kedy ides mohli by sme dat spolocnu trasuerik píše: Ja idem ze Skalice
A uz je to zase inac...Idem v piatok skoro rano do Puchova a pak priamo do Prestic . Prijazd do Prestic pred 12. hod.Truck Rover píše:nooo super kedy ides mohli by sme dat spolocnu trasuerik píše: Ja idem ze Skalice
No já určo v pátek,akorát nevím kterou hodinu ( aby jsme dojeli za světla ).No a myslím že nás pojede víc.Do pátku času dost na domluvu.svíťa píše:moraváci pojede někdo přez BRNO že bych se připojil do řady? Jestli ano ,pojedete v pátek nebo v sobotu?
RudaK píše:No já určo v pátek,akorát nevím kterou hodinu ( aby jsme dojeli za světla ).No a myslím že nás pojede víc.Do pátku času dost na domluvu.svíťa píše:moraváci pojede někdo přez BRNO že bych se připojil do řady? Jestli ano ,pojedete v pátek nebo v sobotu?Ruda