ALF píše:ČaOF ,tak jsem se vrátil z STK,emisí a evidence k přihlášení a zadní tlumiče jsou vyjeté z ok (asi jak to mordovali do boku na kontrole čepů ) a kontrolka ABS svítí pořád a to nevím co se jim podařilo. Z Liborem jsem to konzultoval a snad to může být rozpojený konektor,jak o něj zavadili,když hledali vin kód. Podotýkám,že ABS po rozjetí okamžitě zhaslo i dnes ráno. Když jsem se rozjel z STK svítilo pořád. Zastavil jsem vypl motor a znova start a rozjezd a pořád svítí. Pokud máte někdo ještě jinou zkušenost,čím by to mohlo být,napište ať nehledám objevené. Celkově je však Camelka ve stavu hodně se blížícímu novému autu. Jo a nejde mi trumpeta a zadní lampa. Možná je to jedna pojistka,která jistí klaksón a světlo. Kouknu zítra. Pak napíši,co jsem objevil. ALF
'CaOFF a díky kamarádi za uklidnění. Zase se jednou zdravě vyspím 

Už jsem těmi termostaty poznamenaný.  Jen jsem měl dotaz na ABS,jak opakuji o pár řádků výš. S Liborem jsme dospěli k možné diagnóze-rozpojený konektor u brzd. Asi,jak mi hledali na STK vin kód. Dnes vlezu pod Camelku a kouknu. S kamarádem měníme ty zadní tlumiče. Camelka musí dobře tlumit aby ostatní mohli na ni tlemit. 

ALF