Moderátor: Miky_CZ
Maš to opraveneSláma Karel píše:Ty vole, jaký Karel Sláma + 1.![]()
Já jedu s Martou.Přiznávám, že je to sice jednička, ale má jméno.
![]()
A ještě navíc chce halušky, které si jí Patriku slíbil.
K
Tak to jsme na tom stejně - akorát já už mám ten nárazník rozflákanej.Benjamin píše:Snad taky budu mít už po zkouškách.
Vzali byste jednoho nadšeného nováčka + 1 pravděpodobně i s ubytováním?
Nedělní vyjížďku si zřejmě netroufnu (disko v sérii s hlubokým předním nárazníkem a na zimákách zatím jenom) + 0 zkušeností, ale minimálně se seznámit a poklábosit, to bych moc rád
![]()
Nadšení do LR mi nechybí
Acon píše:A ako to vyzerá s jazdením. Na začiatku je uvedený kopec v BA, neskôr alternatíva - voľná príroda. Neviem za akých okolností je aktuálna alternatíva, no mne sa pozdáva oveľa viac ako umelý kopec. Nemám vzťah k umelým kopcom. Radšej prírodnú "nerovnosť"Hlavne ak som nepotvrdil účasť
Ale vyzerá to nádejne a pravdepodobne dorazím s nejakou posádkou.
Nebodaj si prehovoril manželku ?Acon píše:A ako to vyzerá s jazdením. Na začiatku je uvedený kopec v BA, neskôr alternatíva - voľná príroda. Neviem za akých okolností je aktuálna alternatíva, no mne sa pozdáva oveľa viac ako umelý kopec. Nemám vzťah k umelým kopcom. Radšej prírodnú "nerovnosť"Hlavne ak som nepotvrdil účasť
Ale vyzerá to nádejne a pravdepodobne dorazím s nejakou posádkou.
No, aby zostala domaairbilly píše:..
Nebodaj si prehovoril manželku ?![]()
Ja beriem manželku, ale to tak ze ráno ju vysadim v BA v niektorom z nákupných centier a ked dojazdíme tak ju vyzdvihnem.dzordzi píše:chlopi ved sa neondejte!
to tam ostanem z manželkou nakonec sám?!?!
To moja zabíja už keď sa o zapadnutí zmienim. Stačí u nás v obývačkeairbilly píše:..
Raz som ju zobral jazdiť, samozrejme som zapadol a bol som rad ze ma nezabila.