...anoJenda píše:Zalepil tu uz nekdo ,,natvrvdo" spoj mez bulkheadem a ramem okna? Stavajici tesneni seschlo a protyka.
Dik. H
Především je potřeba se ujistit, že je utažený šroub co drží střechu s rámem okna. A jinak KD lepidloHroch píše:Jenom drobná aktualizace informací k tématu.Objevil jste někdo něco lepšího na přetěsnění střechy z vnějšku než je Neutrální silikon?Defík mě začal "oblažovat" sprchou z pod tapecu střechy v rohu u okna řidiče,tudíž mě přetěsnění nemine.Mám se u koupě zaměřovat na nějakou značku (Soudal,DenBraven atd.),nebo je to fuk?Dík Petr
... spravna odpoved.Trewor - ségra píše:Řekl bych že klapky pod oknem už nejsou otvírací![]()
... mam taky pocit, ze to tesnit nebude nikdy vzhladom na princip zatvaraceho ramena a pouziteho materialuTrewor - ségra píše:Apropó. Němec s oranžovo červenou 110 V8 co byl na Jihlavě tam měl nějaký plastový klapky a co jsem to okukoval, tak to vypadalo, že by to mohlo i těsnit.
... nielen na docasne ale aj trvale (je to odla mna aj lepsie riesenie). Ja to mam s tmelom K+D co je v podstate to iste (vyraba to kde pod roznym oznacenim).martin1979 píše: 20 úno 2019 09:46 Zdravím, opäť oživím túto tému, môžem na dočasné utesnenie medzi bulkheadom a rámom okna použiť tento tmel: https://www.litep4x4.cz/detail/dilenske ... ny--310ml-
...jednoznace po celej dlzke a ano da sa aj na plechy ak ich nechces nikdy demontovat.martin1979 píše: 20 úno 2019 12:23 dakujem, myslíš že bude stačiť okolo pantov, alebo po celej dĺžke? A dá sa tento tmel použiť aj pri montáži pochodzích plechov na kapote??