Jednoho krásně pošmourného podvečera jsem byl zastaven hlídkou pomocně ochranitelskou. Při kontrole dokladů tato hlídka poukázala na faktický rozdíl mezi číslem sedaček v TP a skutečným stavem. Nekecám i já jsem byl překvapen. Mimochodem velmi profesionálně fungující hlídka (=1xpolicista+1xpolicistka) z jedné poloviny velmi fešná a vybavená. Požádali mě, abych:
a) odstranil nezapsaná sedadla
b) zjednal nápravu v TP
Ježto jsem se již seznámil s vysokou profesionalitou STK Jarov tak jsem na doporučení známých dorazil na STK Praha Bohdalec.
Pán ve stavební buňce se zamřížovanými okny mě s politováním oznámil že s tím jako nic neudělá a že si mám dojet do toho Tábora, kde k tomu mají původní/průvodní dokumentaci.
Vzhledem k pokročilému datu (l.p. 2006) jsem se dotázal zda jsou vybaveni telefonem.
Ano výborně tak si do toho Tábora zavolejte, ať Vám to vyhledají.
No to ani omylem nejde.
Fajn pokud neumíte telefonovat, zkusme někoho kdo to umí - co třeba pan vedoucí.
No tak to ničemu nepomůže, ježto já na to musím mít ten papír přece to snad každý ví ne (bože to je další blbec a teprve je 11:25)... Hmm a hele máte fax? nebo email - ať Vám ten papírek pošlou faxem nebo mejlem.
Tak mi tady neděláme.
V pohodě ... hele domluvíme se ... já si dám cigáro a pak to auto nastartuju a ten přední rám ti tady opřu o ty dveře a dokud mi neopravíte co jste zkurvili tak nepujdeš domu. Jasný???
No tak to zavolám policajty a voni to odtáhnou
S pilotem na palubě ani náhodou

budou muset rozbít okénko, vytáhnout mě ven a o tom budeme sepisovat protokol a v něm bude napsáno že na mě serete a to je příčina mého zkratkovitého jednání. Co ty na to prde???
Já asi zavolám toho vedoucího...
Po přeložení problému a pohovoru s pablbem v kukani se pan vedoucí usnesl že do toho Tábora asi zavolá a optá se na to... jen to bude chvilku trvat to musím pochopit.
Maminka vždycky říkala že nejsem žádný malý blbec tak to samosebou pochopit umím. Hopnu si na oběd a až se vrátím, tak mi tady ten osoba dá do ruky moje nové papíry a budeme mít všichni krásný den...
A kdo nevěří - tomu je ukážu