Tak tak a možme konkurovat UNIMOGUMichal M. píše:Ještě pořešit hydrauliku a můžu jet orat![]()

Moderátor: Acon
Tak tak a možme konkurovat UNIMOGUMichal M. píše:Ještě pořešit hydrauliku a můžu jet orat![]()
Asi rozpačitost a neznalost konkrétního úředníka, který ti to zapisoval. Auto byl jistě dovoz ?Michal M. píše:Mám zapsaný v techničáku tažný pouze na 1800 kg, je nějaká možnost přepsání na 3,5 t, protože všechny ostatní Defendery mají 3,5 t.
Co máš za tažné? Origo? Nebo nějaký Brink? Jestli origo tak jak píše Mop.a jinak lejstro.MOPADŽI píše:Asi rozpačitost a neznalost konkrétního úředníka, který ti to zapisoval. Auto byl jistě dovoz ?Michal M. píše:Mám zapsaný v techničáku tažný pouze na 1800 kg, je nějaká možnost přepsání na 3,5 t, protože všechny ostatní Defendery mají 3,5 t.
Budeš asi potřebovat lejstro od gen.zástupce v CZ (dříve AMT), kde ti uvedou, že ti to můžou přepsat na 3,5t.
Dej fotku.Michal M. píše:Kupovaný bylo v ČR, je to po jme, tažný bude asi origo
Mám úplně to samé na D90 od JME. Kdysi jsem se na to ptal na dopravním inspektorátu a říkali, že k přepsání potřebují vyjádření dovozce. Dál už jsem to ale neřešil.Michal M. píše:Mám zapsaný v techničáku tažný pouze na 1800 kg, je nějaká možnost přepsání na 3,5 t, protože všechny ostatní Defendery mají 3,5 t.
Vozím na paletě asi 1,4 t buď dodávkou nebo na 2napravovým přívěsu za Defenderem a raději jezdím Defenderem, protože s dodávkou je to utrpení. Houpe se to jak na moři a prdel táhnu po zemi. O vleku skoro ani nevím.Sláma Karel píše:Rudo taky jsem měl tu čest tahat s DIII. To je úplně jiná dimenze. To letí jak s praku i vlekem. Já tahám normálně za RR P38 V8 HSE a ta DIII jede určitě nejmíň stejně.
K