CAMELTROPHY.cz
Moderátor: Miky_CZ
Nerozumím větě: ...zkusit máznou jednotku s chybama....Není tam překlep? No a co kdyby vypl baterku,neztratí se případná chyba? Já to vše vyzkouším a uvidíme. ALFcuisine píše:no hodíš auto do válců a pustíš je ... a otáčejí se pouze kola jedné nápravy a druhá stojí tak jestli to tu jednotku nezblblo ... jestli by třeba nepomohlo zkusit máznou jednotku s chybama a pak si někde zkusit šlápnout na prachu zda abs ábéesuje
překlad: vymazat chyby z řídící jednotkyALF píše:Nerozumím větě: ...zkusit máznou jednotku s chybama....Není tam překlep? No a co kdyby vypl baterku,neztratí se případná chyba? Já to vše vyzkouším a uvidíme. ALFcuisine píše:no hodíš auto do válců a pustíš je ... a otáčejí se pouze kola jedné nápravy a druhá stojí tak jestli to tu jednotku nezblblo ... jestli by třeba nepomohlo zkusit máznou jednotku s chybama a pak si někde zkusit šlápnout na prachu zda abs ábéesuje
jinak baterka nekdy muze pomoct ale neni to jistota....
ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.motohanz píše:no mel by to zvladnout kazdej servis kterej ma trochu schopnejsi diagnostiku....
 Alf
 Alf- 
				Libor
NEJSEM SI ZCELA JISTY ALE AZ BUDES MENIT TEN ROZVODAK TAK POKUD MAS VEDENI REMENE NA KLADCE TAK TO VYHOD A DEJ SI VEDENI DOLU NA KLIKOVKU!!!!!DALSI TI ZODPOVIM NA TEL.ALF píše:ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.motohanz píše:no mel by to zvladnout kazdej servis kterej ma trochu schopnejsi diagnostiku....Alf
- 
				Libor
Libor píše:NEJSEM SI ZCELA JISTY ALE AZ BUDES MENIT TEN ROZVODAK TAK POKUD MAS VEDENI REMENE NA KLADCE TAK TO VYHOD A DEJ SI VEDENI DOLU NA KLIKOVKU!!!!!DALSI TI ZODPOVIM NA TEL.ALF píše: ČaOFF.odpojení baterie nepomohlo.Zkusím ještě pojistky a pak vzhůru do LR servisu. Ještě mám dotaz,jestli je u 300TDi rozvodový řemen,protože u minulé stejné Discovery mi někdo říkal,že u těchto motorů je řetěz.Budu měnit včechny náplně a po 6 letech nebo 120000km se má měnit i rozvodový řemen,tak mám nejvyšší čas. Jen najít tu odvahu svěřit auto LR v Ostravě,ale jedině servis mi dá garanci na práci i řemen ,který samozřejmě tamtéž objednám. Psal jsem i Adminovi,že bych zajel i do Vrchlabí,ale ještě mi neodpověděl. AAAAAAdmine,jemine,kde zas jsi? Alf Tě hledá.Alf
budu to ted delat taky a objednavat rozvody, tak co mam kdyztak objednat? co ma bejt jinak?

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Mám doma tu kladku na kliku s vedením, kdybys chtěl, přivezl jsem ji z minule z Anglie jen tak do zásoby. Jinak ti mohu i vyměnit rozvody, je to za dopoledne hotové, jsem sice z daleka, ale kdyby sis udělal nějaký víkend výlet, nebyl by problém. Jinak při výměně rozvodů to chce vyměnit obě kladky (vodící i napínací), ale pokud se nepletu, tak v sadě je jen napínací.

- marcel
- tel.: 0915 833178
- auto: DISCOVERY I
Ahoj,v sade od paddocku sú obidve kladky+tesnenie no a samozrejme
remeň.ALF ak sú v Čechách autorizované servisy ako na Slovensku /vynímajuc Mejznara / tak ich obíď veľkým oblúkom.O nejakom vedení kladky na kľukovke nemali šajnu.Jediné čo vedeli tak predať
 / tak ich obíď veľkým oblúkom.O nejakom vedení kladky na kľukovke nemali šajnu.Jediné čo vedeli tak predať 
napínaciu kladku s vedením za cenu rovnajúcu sa celej sade z Anglicka 

http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=843

remeň.ALF ak sú v Čechách autorizované servisy ako na Slovensku /vynímajuc Mejznara
 / tak ich obíď veľkým oblúkom.O nejakom vedení kladky na kľukovke nemali šajnu.Jediné čo vedeli tak predať
 / tak ich obíď veľkým oblúkom.O nejakom vedení kladky na kľukovke nemali šajnu.Jediné čo vedeli tak predať napínaciu kladku s vedením za cenu rovnajúcu sa celej sade z Anglicka

http://www.mejznar.cz/forum/viewtopic.php?t=843
- 
				Potapěč
takze jasny menim vodici, napinaci, remen a dole uzubeny na klice?eliott píše:Mám doma tu kladku na kliku s vedením, kdybys chtěl, přivezl jsem ji z minule z Anglie jen tak do zásoby. Jinak ti mohu i vyměnit rozvody, je to za dopoledne hotové, jsem sice z daleka, ale kdyby sis udělal nějaký víkend výlet, nebyl by problém. Jinak při výměně rozvodů to chce vyměnit obě kladky (vodící i napínací), ale pokud se nepletu, tak v sadě je jen napínací.
ČaOFF,musím na tomto místě ještě jednou i za Camelku poděkovat Liborovi za odbornou výměnu olejů,čímž nám prokázal službu a to mu teda nezapomeneme. Moje Camelka už volala sestrám,která je volná a šla by s Liborem nafurt do jeho garáže  Určitě se některá z té 100,co běhají po světě chce mít dobře a ozve se. ALF
 Určitě se některá z té 100,co běhají po světě chce mít dobře a ozve se. ALF