zapínání světel
Moderátor: Miky_CZ
- zdenek666
- tel.: +420722074098
zapínání světel
Ahoj,tak se mi stalo, že při zapnutí potkávacích světel, páčkou u volantu, mi přestalo svítit osvětlení palubky a zadní světla. Pokud tím otočím ale trošku zpátky, tak to zase svítí. Je to nějaký vychozený, nebo špatnej kontakt. Nevíte, jak se tam dá oddělat ten plast, kterým se otáčí (jak se tím zapínají světla), abych se to pokusil nějak vyčistit. Nechtěl bych to ulomit. Jo a je to DII.
LR Disco II TD5 auto
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: zapínání světel
Zdenku, nova packa je asi jedine jiste reseni.zdenek666 píše:Ahoj,tak se mi stalo, že při zapnutí potkávacích světel, páčkou u volantu, mi přestalo svítit osvětlení palubky a zadní světla. Pokud tím otočím ale trošku zpátky, tak to zase svítí. Je to nějaký vychozený, nebo špatnej kontakt. Nevíte, jak se tam dá oddělat ten plast, kterým se otáčí (jak se tím zapínají světla), abych se to pokusil nějak vyčistit. Nechtěl bych to ulomit. Jo a je to DII.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Zdenku,vyřešil si to nějak?Bylo to tou páčkou?
Dnes se mi stalo to samé.Manželka odjížděla a zadní světla se rozsvítila až po 20sekundách.
Dnes se mi stalo to samé.Manželka odjížděla a zadní světla se rozsvítila až po 20sekundách.
- zdenek666
- tel.: +420722074098
Je to tou páčkou, ale "tak nějak" se to rozchodilo. Ale pokud seženu páčku za dobrou cenu, tak určitě koupím novou. Rozebírat jsem to nezkoušel, vyzkouším, až budu mít tu novou páčku.libovka píše:Zdenku,vyřešil si to nějak?Bylo to tou páčkou?
LR Disco II TD5 auto
- libovka
Díky za rychlo odpověd.Já jí asi radši koupím.Nerad bych od někoho dostal zezadu babu. 

- libovka
Tak jsem dnes páčku rozebral a byly jen špinavé a lehce opálené kontakty.Stačilo očistit a promazat a páčka chodí jako nová.Pokud to někomu zlobí a necítí se na to páčku rozbrat tak klidně opravím.