Mam jeden velky problem....
Vo stvrtok vecer som s disco normalne jazdil, auto som odstavil, zamkol....
Rano kede som prisiel bolo auto uplne dole a po otočeni kluca mi zostala svietit v lavo dole oranzova kontrolka auticka so sipkami proti sebe. Kompresor nebolo pocut. Dnes som si pozical malu zazracnu skatulku nanocom, ktorym som vycital z registra chyb pre SLS nasledujucu chybu:
13-03 rear left height sensor supply out of range (INTERMIT) 254 times.
dalsie boli (uvediem len cisla) :
18-01 ; 29-05 ; 29-07 ; 29-08
podla jedneho testu sa da zmerat aktualne napetie na cidlach. Na lavom som mal 000,14 V a prave malo hodnotu 005,14V , vysky mali L= 038 P=071 .
Vymenil som teda medzi sebou cidla , prave fungovalo aj na lavej strane ale lave na pravej nie. Z toho teda sudim ze je problem v cidle. OK
Isiel som to teda natocit ze posuniem auto nabok a zajtra vymenim cidlo. Ibaze som mal cidla dole z konektorov. Po otoceni kluca sa neroztocil starter , od neho zacalo rychlo cvakat a rovnako aj buzzer zacal takyso rychlo pistat a vnutorne osvetlenie blikalo. Kontakty na baterke OK , nepomohlo ani zapojenie dalsej baterie na kabloch.

ČO som SK

BTw: pri testoch dvihania jednej alebo druhej strany bolo ok, kompresor behal v pohode. Chyby nove nepribudli ziadne ani na motore ani v SLS registry.... som bezradny....